Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 augustus:

Poeldijk - Ongeval tussen twee voertuigen op de N213. Eén persoon is door toegesneld ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Beelden: Rick Brouwer)

Rd1sv5.jpg

svk3AL.jpg

yc03LT.jpg

Woensdag 9 augustus:

Voorburg - Een jongetje kwam vanmiddag, tijdens het spelen op een veldje aan de Jan Mulderstraat, met een been klem te zitten tussen de spijlen van een voetbaldoeltje. Het lukte hem, noch anderen, niet om zijn been te bevrijden. Om die reden werd de brandweer gebeld. De brandweerlieden hebben met behulp van een spreider de spijlen uit elkaar geduwd, waarna het been bevrijd kon worden. Er was ook nog een ambulance ter plaatse gekomen, maar het jongetje is niet gewond geraakt. (Beeld: Bob van Keulen)

LLdcTU.jpg

e6WAuP.jpg

zVe7Hh.jpg

UzgbDX.jpg

3K3soD.jpg

Donderdag 10 augustus:

Den Haag - Op de Cremerweg zijn een motor en een auto tegen elkaar gebotst. De motorrijder is bij het ongeval gewond geraakt. (Beelden: Cray van Zutphen)

7khQcV.jpg

Sasm23.jpg

2voXHk.jpg

Yvfgrg.jpg

Zoetermeer - Brand in voertuig bij tankstation Knorrestein langs de A12 bij Zoetermeer. De caravan die er achter hing is snel losgekoppeld. Brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Sebastiaan Barel)

VY8g0G.JPG

c4Rkrs.JPG

eBb9Cf.JPG

beRQYQ.JPG

Zaterdag 12 augustus:

De Lier - Brandweer en politie werden vannacht rond kwart voor één gealarmeerd nadat op het Groeneveld langs de waterkant een onbeheerde scooter in het gras werd aangetroffen. Brandweermensen hebben het water doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. (Foto's: Danny Botman)

F3zPUE.JPG

ud4mrA.JPG

nMlxxd.JPG

hpUym5.JPG

QiCP0u.JPG

JDQW49.JPG

Zondag 13 augustus:

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werden gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning in de Celebesstraat. De traumaheli is geland op het Carnegieplein, vlak voor het Vredespaleis. Dat levert altijd bijzondere plaatjes op. (Foto's: Nicky Pronk en Ivar Gieles)

LYwSZN.JPG

dOmOKm.JPG

o7sxiK.JPG

vz1C8x.JPG

p59Lta.JPG

Den Haag - Op de Melis Stokelaan is een brandje geweest in een woning. De brandweer heeft de brand geblust. De bewoner is door ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. (Beelden: Ivar Gieles)      

T36Ff4.JPG

VSo0II.JPG

4DTfB3.JPG

Den Haag - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team is vanmiddag op de kade van de Eerste Binnenhaven geland ivm een inzet bij de Treilerweg. (Beelden: Nicky Pronk)

VpviO4.JPG

WiGZuw.JPG

hlrcHo.JPG