Nieuwsflits week 47 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 47

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 21 november:

Poeldijk - Bij de A.J. van Reststraat zat een vogel vast aan de tak van een boom. De brandweer en de dierenambulance kwamen ter plaatse. Medewerkers van de brandweer hebben een aantal takken weggezaagd, zodat een medewerker van de dierenambulance de vogel kon bevrijden. (Beelden: Rick Brouwer)

1u3JtA.jpg

XgDStu.jpg

OOygvx.jpg

Den Haag - In de Bentinckstraat zijn de hulpdiensten gealarmeerd ivm een medische noodsituatie. De gealarmeerde traumahelikopter was geland nabij het Indisch monument. (Beelden: Nicky Pronk)

9qIkkA.jpg

vA4SoX.jpg

Woensdag 22 november:

Den Hoorn - Ongeval tussen een auto en een scooter bij de Harnaschdreef. De bestuurster van de scooter is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet vervoerd te worden. (Beelden: Rick Brouwer)

zvOOG1.jpg

dJMyls.jpg

Den Haag - Melding van een woningbrand in de Schuytstraat. De brandweer is met één straal hoge druk naar binnen gegaan. De brand kon snel geblust worden. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

BPeeim.JPG

vOvU1Q.JPG

2EF2HB.JPG

Vrijdag 24 november:

Den Haag - In de Jacob Catsstraat viel door de wind een dikke boom om. Een geparkeerde auto was daar het slachtoffer van. (Beelden: Cor Böhms)

fMhn5K.jpg

k1U608.jpg

Den Haag - Op de Zoetermeerse Rijweg is een automobilist van de weg geraakt en bijna in de sloot beland (beelden: Piet de Ruyter)

W1xOOO.JPG

dp3o5g.JPG

QPHvwz.JPG

WdWGPr.JPG

Zaterdag 25 november:

Wassenaar - Een automobilist is vanavond rond negen uur op de Katwijkseweg door onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Een inzittende van de auto is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Herman van der Woude)

BpnTTY.JPG

WeKXtI.JPG

YnX27T.JPG

BXEFkW.JPG

b00mk5.JPG

A752iI.JPG

rRCgof.JPG

E250kq.JPG