Nieuwsflits week 50 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 50

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 11 december:

Den Haag - Brandje geweest in een woning bij de Regentesselaan. Brandweermannen hebben een nacontrole gedaan en de woning geventileerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

ITpHaS.jpg

mIxLMu.jpg

nPfvIi.jpg

Den Haag - Botsing tussen twee auto's op de Leyweg. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Ivar Gieles)

aqSPog.JPG

dgkKoM.JPG

JE5tAZ.JPG

Donsdag 12 december:

Den Haag - Op de Groot Hertoginnelaan is een auto tegen een boompje gebotst. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

VLGu1I.jpg

wytn3D.jpg

Da5VKG.jpg

Dinsdag 12 december:

Den Haag - Dinsdagavond rond kwart voor negen is de brandweer uitgerukt voor een melding 'gebouwbrand' in een woning aan het Veldzicht. Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een vergeten pannetje op het vuur. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Beeld: Ivar Gieles)

2hJAnr.JPG

tFHfB1.JPG

jfQqcj.JPG

Den Haag - In een leegstaande woning aan het Westthovenplein hebben medewerkers van een woningcoöperatie een grijze rattenslang aangetroffen. De Dierenambulance Den Haag werd gebeld en die heeft de slang gevangen en meegenomen. De slang is vermoedelijk ontsnapt uit een woning. De eigenaar kan zich binnen twee weken melden. Update 15.10 uur: de eigenaar heeft zich gemeld. Hij was de slang al enkele maanden kwijt en heeft het dier opgehaald bij de Dierenambulance. (Beeld: Sebastiaan Barel)

Mo0mza.jpg

zPK6NJ.JPG

74CHGx.JPG

Den Haag - Rond tien voor één vanmiddag kwamen een auto en een tramstel van tram 4 met elkaar in botsing op de kruising van de Zuiderparklaan met de Escamplaan. De auto raakte daarbij zwaar beschadigd. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Nicky Pronk)

RrxSvE.JPG

1Ypknc.JPG

mnQxrp.JPG

0V4wy9.JPG

KMyWqc.JPG

Tbn4Db.JPG

CqCMXX.JPG

Donderdag 14 december:

Den Haag - In een woning in de Fahrenheitstraat is een kleine brand in een woning geweest. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

UAj6HP.JPG

AKTY7b.JPG

lV1qqg.JPG

Vrijdag 15 december:

Den Haag - Ongeval tussen twee auto's op de Schenkkade. Er is ten minste één persoon onderzocht, maar niet vervoerd. (Beelden: Herman van der Woude)

yLsROO.JPG

iLNVP4.JPG

fSWn23.JPG

Donderdag 16 december:

Den Haag - Op de Binckhorstlaan met de kruising Zonweg zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Meerdere inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Het letsel lijkt mee te vallen. (Beelden: Cray van Zutphen)

EbEduv.jpg

99lGm4.jpg

NCKoz7.jpg

Zondag 17 december:

Den Haag - Agenten hebben vannacht op de Herengracht enkele aanhoudingen verricht. De mannen worden verdacht van winkeldiefstal. (Beelden: Danny Botman)

IvhgCF.JPG

17srbL.JPG

Den Haag - Vanavond kreeg de politie een tip over een hennepkwekerij in een woning aan de Hoogvlietstraat. Binnen troffen agenten een kwekerij aan met ruim 120 plantjes. De kwekerioj is ontmanteld en de plantjes zijn vernietigd door een gespecialiseerd bedrijf. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. (Beeld: Piet de Ruyter)

Tgqomy.JPG

7AHnlc.JPG

Mhbgyu.JPG