Nieuwsflits week 52 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 25 december::

Den Haag - In een pand in de Boekhorststraat is vannacht brand ontstaan. De brandweer schaalde op naar 'middelbrand'. (Beelden: Piet de Ruyter)

dPnbbj.jpg

pmz5Vv.jpg

GTRAoq.jpg

1RYo8C.jpg

Den Haag - Melding 'persoon te water' op de Noordlandseweg blijkt mee te vallen. Auto is weggezakt in de berm bij een sloot. Er is niemand gewond geraakt. (Beelden: Piet de Ruyter)

cjnzLF.jpg

PPlSpa.jpg

Zaterdag 30 december:

Rijswijk - Vanmiddag rond half zes is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een woning aan de Carel Nakkenstraat. Vanwege de rook heeft de brandweer de woning geventileerd. Ook is een vogel met kooi en al naar buiten gebracht. Er vielen geen gewonden. (Beeld: Ivar Gieles)

mZ9MRx.JPG

n5CO6K.JPG

AKcIeP.JPG

SKnbPM.JPG

GmIqoZ.JPG

Den Haag - Onrust in de Klimopstraat en omgeving nadat buurtbewoners en 'vervelende jeugd' met elkaar in botsing kwamen nadat de jeugd zich had misdragen met onder andere vuurwerk. De politie moest er aan te pas komen om de vrede te bewaren. (Beeld: Danny Botman)

GtUE3o.JPG

pZLE8p.JPG

N3bY7K.JPG

TNrnaT.JPG

z9b93k.JPG