Nieuwflits week 3 | Regio15.nl

Nieuwflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 januari:

Leidschendam - Vanmorgen rond half elf is een automobiliste op de Noordsingel uit de bocht gevlogen ter hoogte van het Total tankstation. Zij botste daarbij met haar auto tegen een boom. De bestuurster is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd. (Beeld: Sebastiaan Barel)

fL7RTN.JPG

vNH09f.JPG

HCDrDG.JPG

Fh4L82.JPG

IGOLI7.JPG

Dinsdag 16 januari:

Rijswijk - Een automobilist is vannacht op de Prinses Beatrixlaan vanwege de gladheid van de weg geraakt en tegen een paal gebotst. De auto raakte daarbij flink beschadigd. De bestuurder is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Ivar Gieles)

1LsWib.JPG

On7AOm.JPG

irrtxr.JPG

oE4Lar.JPG

pj16LQ.JPG

Den Haag - Vanmorgen rond half negen is een automobilist op het Oosteinde vanwege de gladheid de macht over het stuur verloren en het trottoir op gegleden. Een vrouw die daar liep met haar kind en de fiets aan de hand werd daarbij geraakt. Vrouw en kind zijn in de ambulance verzorgd en zijn voor nader onderzoek - zonder spoed - vervoerd naar een ziekenhuis. (Beeld: Rick Brouwer)

iaD1ws.jpg

8NDJj0.jpg

1jbERY.jpg

NXzrUf.jpg

qhbob9.jpg

8kaO5W.jpg

Vrijdag 19 januari:

Delft - Op de Van Miereveltlaan met de kruising Willem Naghelstraat zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er is tenminste één persoon onderzocht in de ambulance. Beide auto's lijkten total loss. (Beelden: Daan van den Ende)

um781n.JPG

FcoY4T.JPG

77JsMi.JPG

UJaMI6.JPG