Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 4 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 januari:

Zoetermeer - Melding van brand in een bedrijfspand aan de Argonstraat. De brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Cray van Zutphen)

e3pgBf.jpg

pvpRyC.jpg

eyPWNJ.jpg

tEpJvl.jpg

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de kruising van de Segbroeklaan met de Goudenregenstraat. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

DDT1wq.JPG

d2jr0Z.JPG

uehpOJ.JPG

kVyMgB.JPG

De Lier - Bij de Heimond is brand uitgebroken in een woning. De brandweer heeft de brand geblust. De binnenkant van de woning zou flink beschadigd zijn. (Beelden: Danny Botman)

PcOZWF.JPG

q7gtKv.JPG

OCs60l.JPG

GU82X5.JPG

De Lier - Nabij de woningbrand, bij de Bleijenburg is een ongeval geweest. Een lijnbus kwam in botsing met een fietser. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. (Beelden: Danny Botman)

VvWqzW.JPG

srhhg3.JPG

Den Haag - Op de Oude Haagweg belandde vanavond - niet voor het eerst - een auto op de trambaan en bleef daar steken. Een bergingsbedrijf heeft de auto van het spoor gehaald. (Beelden: Cray van Zutphen)

3IN79C.jpg

Al5Mg6.jpg

m5knUD.jpg

Dinsdag 24 januari:

Den Haag - In de Elandstraat hing een stuk dakbedekking los. De brandweer heeft het verwijderd. De straat was kort afgezet. (Beelden: Herman van der Woude)

guPjki.JPG

dgYy2l.JPG

75XFWP.JPG

Den Haag - Bij de Blauwe Reigersingel hebben vannacht twee geparkeerde voertuigen in brand gestaan. De brandweer heeft de branden geblust, maar de auto's zijn zwaar beschadigd. (Beelden: Herman van der Woude)

YYk8w7.JPG

8boHe2.JPG

lY8ren.JPG

PkKyqR.JPG

Vrijdag 26 januari:

Den Hoorn - Vanmiddag rond half vier is een automobilist op de Lotsweg tegen een aldaar geparkeerde aanhanger van een vrachtwagen gebotst. De schade aan de auto was fors, maar gelukkig raakte niemand gewond. De auto is door een berger afgevoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

Yadoon.jpg

clTtr3.jpg

F2EisU.jpg

9Pv88e.jpg

nNOFIO.jpg

Zaterdag 27 januari:

Delft - Vanavond om even over half twaalf vond op de Kleveringweg een aanrijding plaats waarbij twee personenauto's betrokken waren. Behalve schade was er ook een gewonde te betreuren. Deze is na onderzoek in de ambulance, zonder spoed, naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft beide auto's afgevoerd. (Beeld: Herman van der Woude)

nh9Afn.JPG

O4poUl.JPG

GXDuSt.JPG

TZOnvQ.JPG

gttYqT.JPG

CWGMfa.JPG

AtOIYM.JPG