Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 6 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 5 februari:

Den Haag - Bij de Albert Schweitzerlaan is een auto tegen een boom gebotst. De bestuurder is door het ambulancepersoneel onderzocht maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel is de bestuurder aangehouden voor het rijden onder invloed. (Beelden: Maurice Schotman)

ALTmFz.jpg

Qxl9ay.jpg

CQzxOF.jpg

S5o0s2.jpg

Rijswijk - Op de Clavecimbellaan waren op het dak van een flat een aantal dakpannen los komen te liggen door de harde wind. Zij dreigden dan ook naar beneden te vallen, wat tot gevaarlijke situaties zou kunnen leiden. De brandweer is daarom ter plaatse geweest en heeft de dakpannen weer goed gelegd. (Beeld: Martti Groenen en Ivar Gieles)

XRsskN.jpg

jOjUfw.JPG

2a2jIG.jpg

NwvBSY.JPG

dDvlqF.jpg

D4Y2CI.jpg

Dinsdag 6 februari:

Rijswijk - Op de Van Vredenburchweg is vanmiddag een dikke tak van een boom afgebroken. Deze kwam dwars over de weg te liggen, waardoor het verkeer hinder ondervond. De brandweer heeft de tak in kleinere delen gezaagd en van de weg verwijderd. (Beeld: Ivar Gieles)

NLkis1.JPG

ieQThn.JPG

NKLE4K.JPG

ZPCHS8.JPG

kDUbcY.JPG

Donderdag 8 februari:

Voorburg - Vanavond rond tien over zes is een voetganger aangereden door een personenauto op de Van Duvenvoordelaan met de Van Arembergelaan. De voetganger is door het ambulancepersoneel onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

gEkgwF.jpg

o6j6po.jpg

X5h8IT.jpg

jlvYRK.jpg

Vrijdag 9 februari:

Zoetermeer - Vanmorgen rond half twaalf is een auto, bovenaan de afrit Zoetermeer/Oostweg/N470 van de A12 richting Utrecht, tegen de vangrail gebotst. Politie, ambulancedienst en MMT werden gealarmeerd. De inzet van het MMT werd gecanceld. Een inzittende van de auto werd in de ambulance verzorgd, maar is niet vervoerd. Een en ander leverde wel flinke verkeershinder op. (Beeld: Herman van der Woude)

236lYa.JPG

TR3Jp7.JPG

TABRcT.JPG

JWbjWF.JPG

5U29Xf.JPG

xUWmg3.JPG

Zaterdag 10 februari:

Naaldwijk - Op een bedrijventerrein bij de Warmoezenierstraat zijn twee voertuigen uitgebrand. De brand werd rond half negen in de avond gemeld. (Beelden: Fred vd Ende)

PCgXlM.jpg

ZxCeft.jpg

Qezhjv.jpg

Zondag 11 februari:

Den Haag - In een woning in de Van der Eyndestraat is in de nacht van zaterdag op zondag brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

9PHwfA.JPG

VONuWZ.JPG

Er0DEb.JPG

Wassenaar - Auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom gebotst op de Papeweg/N448. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar niet vervoerd. (Beelden: Herman van der Woude)

93pyvm.JPG

GYJ97Q.JPG

sxP9tD.JPG

phl8aI.jpg