Nieuwsflits week 7 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 13 februari:

Honselersdijk - Op de N222 is een ongeval geweest tussen drie voertuigen. Het letsel viel mee. (Beelden: Piet de Ruyter)

0v3PMN.jpg

hV0QsO.jpg

wmlPbZ.jpg

Woensdag 14 februari:

Den Haag - Vanmiddag is een scooter tergen een auto aan gebotst op de Herenstraat. De scooterrijder is onderzocht. (Beelden: Rick Brouwer)

840WP0.jpg

y84vNS.jpg

haCGT1.jpg

Donderdag 15 februari:

Den Haag - Op de Escamplaan kwamen vanmiddag een personenauto en een Randstadrailvoertuig met elkaar in botsing. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Zowel de personenauto als het Randstadrailvoertuig liepen als gevolg van de aanrijding schade op. (Beelden: Nick vd Toorn)

MlffJJ.JPG

FnwNRO.JPG

a8pW6w.JPG

y9elT8.JPG

Den Haag - Oude Haagweg met de Houtwijklaan kwamen vanmiddag door een nog onbekende oorzaak twee personenauto's met elkaar in aanrijding. Beiden voertuigen liepen als gevolg van het ongeval flinke schade op. Niemand raakte gewond. (Beelden: Nick vd Toorn)

uYQh88.JPG

Jg61Kf.JPG

M9Z7B4.JPG

Zaterdag 17 februari:

Den Haag - Op de Stationsweg nabij het Huijgenspark is zaterdagochtend een vrachtwagen omgevallen tijdens het laden of lossen van een zware machine. Een berginsberdrijf moest ter plaatse komen om de vrachtwagen weer op zijn wielen neer te zetten. De Stationweg was door het incident enige tijd gestremd. (Foto's: Sander Paardekooper)

0U09Vk.jpg

SC4C3l.jpg

CWqTs7.jpg

Zondag 18 februari:

Voorburg - Vanmiddag is op de Aart van der Leeuwkade een boom omgevallen en op een geparkeerde auto terechtgekomen. De brandweer moest eraan te pas komen om de boom te verwijderen en in stukken te zagen. Er vielen geen gewonden. (Beeld: Lucien de Vries)

46p2lN.jpg

HGzic8.jpg

XqvuTY.jpg

qhBG0v.jpg

Delft - Vanavond rond half tien is door onbekende oorzaak brand ontstaan in een schuurtje bij een woning aan de Maria Duystlaan. Als gevolg van de brand raakten een e-bike, een motorfiets en tuinmeubilair beschadigd. Het nader beriocht van de brandweer was 'kleine brand'. (Beeld: Cray van Zutphen)

aEMJvX.jpg

zbGGE1.jpg

jHrcwa.jpg

3LUdPq.jpg

FgehAA.jpg

BEVXld.jpg