Nieuwflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 26 februari:

Den Haag - Vannacht rond tien voor één kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Vaillantlaan met de David Blesstraat. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Eén inzittende werd onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

W0ey4B.jpg

bv9aGE.jpg

YyQeHT.jpg

WxtZhG.jpg

jxwQ6g.jpg

Dinsdag 27 februari:

Voorburg - Aanrijding automobilist en fietser geweest op de Koningin Julianalaan met de Monseigneur van Steelaan. De fietser is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Cray van Zutphen)

k3w8eX.jpg

OIqlZa.jpg

Den Haag - Aanrijding tussen een auto en een fietser op de Oostduinlaan. De fietser is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Ferrie van der Geer)

PXgzJy.JPG

CmJ8Ks.JPG

's-Gravenzande - De traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in de Oudelandstraat. De heli was om een grasveld in de omgeving geland. (Beelden: Ende Media)

1tRIFD.jpg

nMichg.jpg

VSJ05A.jpg

ajgqEN.jpg

Zaterdag 2 maart:

Den Haag - Aanrijding tussen busje en auto geweest op dse Binckhorstlaan met de kruising op de Zonweg. Beide bestuurders zijn onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. (Beelden: Cray van Zutphen)

gJ38ps.jpg

ClXRsp.jpg

wRXGKo.jpg

Zondag 3 maart:

Den Haag - Een kind is vanmiddag tussen de basaltblokken terecht gekomen op het Zuidelijk Havenhoofd op Scheveningen. Brandweerlieden hebben het kind bevrijd. Het is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Rick)

DnJfu9.jpg

klaZAH.jpg

YAle0W.jpg

Den Haag - Kop-staart aanrijding HTM-bus en auto op het Soestdijkseplein in Den Haag. Eén persoon is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

rj1ITJ.JPG

9bYQjA.JPG

kIk5LW.JPG

qdUUPb.JPG

Den Haag - Vanavond vond er op het Rijswijkseplein met de Rijswijkseweg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De scooterrijder is in de ambulance verzorgd, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

SkhfWD.jpg

ZCdYTt.jpg

zQGI7a.jpg