Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 11 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 12 maart:

's-Gravenzande - Schoorsteenbrandje bij een woning aan de Verhulstlaan. De brandweer heeft de schoorsteen geramoneurd. (Beelden: Ende Media)

QvVZFS.jpg

4GdbU6.jpg

FLJce7.jpg

Dinsdag 13 maart:

Rijswijk - Aanrijding auto met scooter met twee opzittenden op de Laan van Zuid Hoorn. De opzittenden van de scooter zijn onderzocht. (Beelden: Cray van Zutphen)

rtgcLJ.jpg

ctZRQH.jpg

4HCYgG.jpg

Donderdag 14 maart:

Den Haag - Busje op de Thorbeckelaan tegen een boom gebotst. De bestuurder is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel moest de bestuurder mee naar het bureau voor een ademanalyse. (Beelden: Cray van Zutphen)

0RWGT5.jpg

CxMltt.jpg

Vrijdag 15 maart:

Leidschendam - Vanmorgen omstreeks kwart voor acht kwam een tramstel van lijn 6, op weg naar het eindpunt in Leidschendam, op de kruising van de Heuvelweg met de Prinsensingel in botsing met een auto. Politie, brandweer en ambulance werden gealarmeerd, maar gelukkig bleek het allemaal mee te vallen. Er zat niemand bekneld. (Beeld: Sebastiaan Barel)

JhFGy5.JPG

WHwXbc.JPG

AAr5O0.JPG

5uKOxb.JPG

vnNsDP.JPG

uSbeMn.JPG

Den Haag - Een auto en een fietser kwamen vanmiddag omstreeks vijf uur met elkaar in botsing op de Laan van Meerdervoort, nabij de Zonnebloemstraat. De fietser is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

kU6BFW.JPG

Y7zoKS.JPG

9YuqPg.JPG

xshrpx.JPG

ZkshAp.JPG

gGUWsT.JPG

pfhWuc.JPG

Zaterdag 16 maart:

Den Haag - Op de A12 richting Zoetermeer heeft een busje in brand gestaan. Veel schade. Twee rijstroken zijn daar afgesloten. (Beelden: Sebastiaan Barel)

mBNPBT.JPG

PdtKhm.JPG