Nieuwsflits week 13 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 25 maart:

Voorburg - Kop-staart aanrijding tussen twee auto's op de Monseigneur van Steelaan ter hoogte van de Aldi. Eén persoon is onderzocht maar niet vervoerd. De rijbaan richting Leidschendam was een tijdje afgesloten. (Beelden: Sebastiaan Barel)

5DRJnl.JPG

wrh2Il.JPG

nGecQw.JPG

fOUaFq.JPG

Dinsdag 26 maart:

Delft - Bij het Delftechpark is vanmiddag een gaslek ontstaan. Het gas werd afgesloten, waarna Stedin het lek kon dichten. Ten tijden van het incident zijn er twee kantoorpanden ontruimd. (Beelden: Piet de Ruyter)

OF8nwS.JPG

wnd32q.JPG

Tow8NF.JPG

Zlj2Vf.JPG

Den Haag - Bij de Daal en Bergselaan is een kindje met haar voet bekneld geraakt tussen de spaken van een fiets. De brandweer heeft het meisje bevrijd, waarna zij een traumabeertje kreeg van een van de politieagenten. Het kindje is voor extra controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ivar Gieles)

yZZOH2.JPG

FoB9hP.JPG

zcs83K.jpg

Woensdag 27 maart:

Zoetermeer - Vanavond rond kwart voor elf kwamen twee auto's hard met elkaar in botsing op de kruising van de Australiëweg en de Van Aalstlaan. Beide auto's raakten daarbij zwaar beschadigd. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De bestuurder van één van de auto's bleek onder invloed achter het stuur te zitten en moest mee naar het bureau. (Beeld: Cray van Zutphen)

LQp2OS.jpg

weXJiB.jpg

jFT5LR.jpg

S1VlFl.jpg

mlZcES.jpg

Vrijdag 29 maart:

Den Haag - Rond kwart over twee vannacht is een automobilist op de kruising van de Vrederustlaan met de Erasmusweg achterop zijn voorganger gebotst. Hij heeft de afwikkeling niet afgewacht en is er meteen vandoor gegaan. De reden daarvan is onbekend. Een inzittende van de voorste auto is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

2i8pfQ.jpg

o5GpP3.jpg

qzNdDN.jpg

Zondag 31 maart:

Monster - Alarmering ambulancedienst en MMT ivm een gevallen fietser met hoofdletsel in de Emmastraat.. Het MMT is uiteindelijk wel geland maar niet ingezet. (Beelden: Ende Media)

7XEPCr.jpg

DH8W9G.jpg

25MLJS.jpg

Wassenaar - Een motorrijder botste vanmiddag om even voor vier uur achterop een andere motorrijder op de Deijlerweg. Beide motorrijders zijn door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Beeld: Herman van der Woude)

H71J0g.JPG

BEazQ3.JPG

vegWfn.JPG

T6lPhP.JPG

8ilmku.JPG

IdIcSh.JPG