Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 1 april:

Rijswijk - Kop-staart botsing op de Prinses Beatrixlaan. Tijdens de afhandeling van dit ongeval, gebeurde op de andere rijbaan ook een kop-straat botsing. Bij het eerste ongeval is één persoon zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ferrie van der Geer)

3WOI4L.jpg

BDWMc3.jpg

Nfrsts.jpg

Dinsdag 2 april:

Leidschendam - Bij de Rietpolderweg is bij het standje een fiets aangetroffen. De brandweer heeft in de omgeving en in het water gezocht naar een mogelijke drenkeling. (Beelden: Koen Jongen)

xCErXt.jpg

fBY1qL.jpg

W9y507.jpg

DRS0mz.jpg

Zoetermeer - Brandje geweest op het balkon van een flat aan de Griekenlandlaan. De brandweer heeft het brandje geblust. (Beelden: Cray van Zutphen)

zmTshb.jpg

GSsYUB.jpg

CBYdoj.jpg

's-Gravenzande - De brandweer van kazerne Monster is vanmiddag ingezet nadat een schaap bij de Rusthovenlaan in de sloot terecht was gekomen. Eén brandweerman is de sloot ingegaan, heeft het schaap uit de sloot gehaald en op de kant getild. (Beelden: Ende Media en Piet de Ruyter)

DrYQeG.jpg

31Ph8h.jpg

3Uxt2O.jpg

Zoetermeer - Bij de Australiëweg heeft een kop-staart botsing plaatsgevonden. Er is tenminste één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beelden: Bert Steensma)

AQERUZ.jpg

TWy2mq.jpg

Ec93R2.jpg

Woensdag 3 april:

Wateringen - Brandje geweest in de keuken van een woning aan De Muscaat . Een bewoner is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Rick Brouwer)

Qm1YLl.jpg

qM8zBd.jpg

fcNVyy.jpg

Honselersdijk - Vanavond rond kwart over negen kwamen twee scooterijders met elkaar in botsing op het fietspad van de Middel Broekweg. Eén van de scooterrijders is naar het ziekenhuis vervoerd. De ander is door familieleden opgehaald en is naar de huisartsenpost verwezen. (Beeld: Piet de Ruyter)

SdMibh.jpg

XWZphP.jpg

u1PPDW.JPG

7Tn1pc.JPG

Zaterdag 6 april:

Den Haag - Twee personenauto's kwamen hard met elkaar in botsing op de kruising van de Vaillantlaan met de Parallelweg. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Er zijn twee inzittenden onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

iQwvHf.jpg

WaMott.jpg

KnAFAu.jpg

uS9fXy.jpg

I9ALOo.jpg

uXLR5r.jpg

Zondag 7 april:

Den Haag - Om even na 01.00 uur werd de brandweer gebeld voor een brandje in een woning aan de Wenkebachstraat. Het brandje was snel onder controle. Een bewoner had rook ingeademd en is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Beeld: Cray van Zutphen)

jjb0Gq.jpg

wGzkXY.jpg

onzzg4.jpg

xMNcnS.jpg

9FPLuo.jpg

8mHtKe.jpg

OA2fh5.jpg

Zondag 7 april:

Den Haag - Op de parkeerplaats van de Karwei bij de Uitenhagestraat vloog vanmiddag een geparkeerd busje in brand. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat het busje flink beschadigd raakte. Het kijkt erop dat auto's die naast het geparkeerde busje stonden, niet beschadigd raakten. (Beelden: Nazrien Ozir)

RqZCwz.jpg