Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 15 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 april:

Rijswijk - Bij het tankstation aan de Laan van Hoornwijck is een auto in brand gevlogen. Dankzij het snelle handelen van de medewerkers met een poederblusser is de brand onder controle gebracht. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld en nageblust. (Beelden: Sander Paardekooper)

U1pCdE.jpg

I3A3iu.jpg

nbEtyO.jpg

T7QkJn.jpg

Dinsdag 9 april:

Kwintsheul - Aanrijding tussen een afslaande bestelbus en een scooter op de Kerkstraat met de kruising Pastoor Vinkesteynstraat in Kwintsheul. De scooterrijder wordt onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beelden: Rick Brouwer)

HeFtwh.jpg

1pDMGd.jpg

JQtvdf.jpg

Woensdag 10 april:

Naaldwijk - Aanrijding auto en fietsster op De Dintel. De fietsster is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Beelden: Piet de Ruyter)

EOW1MD.JPG

lwY0Wn.JPG

rGbOzj.JPG

Den Haag - Brandje geweest in het 'Strijkijzer' op het Rijswijkseplein. Het bleek uiteindelijk allemaal mee te vallen, waarna de brandweer snel weer retour kon. (Beelden: Sander Paardekooper)

JxjMDP.JPG

kXaYus.JPG

s9fF2Y.JPG

GmzMbB.JPG

Donderdag 11 april:

Den Haag - Taxi vs uitparkerende auto op de Loevesteinlaan. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Wel ondervindt het verkeer in de richting van de Erasmusweg hinder hierdoor. (Beelden: Rick Brouwer)

W8Mn2l.jpg

3hb5wp.jpg

8oJmGd.jpg

uBFWCe.jpg

RKwD60.jpg

Zondag 14 april

Den Haag - Op het Koningin Emmaplein heeft zondagmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een bezorgscooter. De bestuurder van de bezorgscooter raakte gewond en is ter plaatse onderzocht door ambulancepersoneel. Door het ongeval was de Noord-West Buitensingel gestremd vanaf de Koningin Emmakade in de richting van de Loosduinsekade. (Beelden: Sander Paardekooper)

FhhLH5.JPG

ZC0iq1.JPG

03aVcb.JPG

PdQR81.JPG

Delft - Zondagmiddag is een fietser geschept door een auto op het Achterom. De voorruit van de auto is totaal versplinterd, maar het letsel van de fietser viel gelukkig heel erg mee. Er kwam wel een ambulance om hem even te onderzoeken. (Beelden: Sander Paardekooper)

SXC0WS.JPG

eRqJaF.JPG

vopBF4.JPG

qBJwIK.JPG

gzEjnC.JPG

Zondag 14 april:

's-Gravenzande - Bij een valpartij in de Oudelandstraat is de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam in gezet. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ende Media)

OOd4OH.jpg

cb3qTX.jpg

uobaVj.jpg

DL5vbP.jpg