Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 april:

Rijswijk - In de Luitstraat is tijdens werkzaamheden een gaslekkage ontstaan. De brandweer was aanwezig om de leiding te repareren. (Beelden: Ivar Gieles)

oTfNsG.JPG

hpyjxn.JPG

9W37RR.JPG

Qu4ztY.JPG

Woensdag 17 april:

De Lier - Kop-straat botsing op de N223 in De Lier. Er is ten minste één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beelden: Piet de Ruyter)

oM7FQd.JPG

ZVYuo4.JPG

dKlL26.JPG

wju6YP.JPG

Vrijdag 19 april:

Voorburg - Vanmiddag rond half vier is op de Prins Bernhardlaan, ter hoogte van Sportpark 't Loo, een busje achterop een personenauto gebotst. De schade aan de voertuigen was groot, maar er vielen geen gewonden. De rijbaan richting Leidschendam was enige tijd afgesloten door het ongeval. (Beeld: Sebastiaan Barel)

5ffnh4.jpg

uDYeBp.jpg

8Zw29o.jpg

GQSZh3.jpg

91P7xG.jpg

Zondag 21 april:

Den Haag - Op de kruising van de Binckhorstlaan met de Mercuriusweg vond even na half zes een aanrijding plaats tussen een personenauto en een kind op een fiets. Het kind raakte ten val en raakte hierbij gewond. Een ambulance kwam ter plaatse om hem te onderzoeken. Rond het kruispunt stond al de hele dag file vanwege werkzaamheden op de Rijswijkseweg. (Beelden: Sander Paardekooper)

7khiqA.JPG

zkvMqT.JPG

sTw543.JPG

peKZ9T.JPG

Zondag 21 april;:

Zoetermeer - Op de Middelweg is een personenbusje te water geraakt. Er is één persoon door ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Herman van der Woude)

MM713M.JPG

EqR5Cf.JPG

DKkofZ.JPG