Nieuwsflits week 17 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 17

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 17 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 april:

Rijswijk - De brandweer werd omstreeks kwart voor zes gealarmeerd voor een brandgerucht bij woonzorgcenrtrum Florance aan de Generaal Spoorlaan. Ter plaatse werd een schroeilucht geroken. De brandweer heeft ruim 2 uur gezocht naar de herkomst van de lucht. De Officier van Dienst en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen werden ook ter plaatse gevraagd om te zoeken naar de schroeilucht. De oorzaak werd omstreeks acht uur bij benadering gevonden in het plafond, waar voor de zekerheid een groep elektra is uitgeschakeld. Het gevaar is hiermee geweken en een elektriciën mag op een later moment de bekabeling verder controleren. (Beelden: Sander Paardekooper)

mWWMjJ.JPG

j9iSJa.JPG

KBWeJq.JPG

74K2Pe.JPG

Den Haag - Maandagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een (studenten)woning aan de 1e van der Kunstraat. Ter plaatse heeft de brandweer niet meer hoeven te blussen, maar hebben zij wel de woning gecontroleerd. Er kwam een ambulance ter plaatse om de bewoner te onderzoeken. (Beelden: Sander Paardekooper)

uHTHli.JPG

wiwzws.JPG

8if61U.JPG

WcbJr5.JPG

Dinsdag 23 april:

Rijswijk - Naast een woning aan de Sir Winston Churchilllaan heeft wat afval en een aantal takken in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust. De brand is gelukkig niet overgeslagen naar de woning. (Beelden: Ivar Gieles)

RUmS7H.JPG

IX6gHj.JPG

oPr6sg.JPG

vRcyfN.JPG

Woensdag 24 april:

Zoetermeer - Aanrijding tussen twee auto's op de Edelsteensingel met de kruising Mahatma Gandhisingel. Eén van de betrokkenen is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Sebastiaan Barel)

IBz209.JPG

DSn16G.JPG

cGgG66.JPG

HSnZwF.JPG

Vrijdag 26 april:

Den Haag - Aanrijding scooter en auto op de Wingerd. Er is één persoon zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Beelden: Ferrie van der Geer)

5HoEX0.JPG

9VG0ta.JPG

2N7f79.JPG

KhgGvX.JPG

Zaterdag 27 april:

Den Haag - Aanrijding tussen twee auto's op de Binckhorstlaan kruising Zonweg. Er is één persoon door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beelden: Cray van Zutphen)

RUVh6K.jpg

v3EJfk.jpg

SGjUv8.jpg

Zondag 28 april:

Den Haag - De hulpdiensten werden vannacht rond half twee gealarmeerd nadat een automobilist op de A13 richting Den Haag, bij knooppunt Ypenburg, tegen de vangrail was gebotst. Politie, brandweer, ambulance en het MMT (met de auto) werden gealarmeerd. Er zat gelukkig niemand bekneld. Een inzittende is in de ambulance verzorgd en daarna naar een ziekenhuis vervoerd. De rijbaan is enige tijd afgesloten geweest. (Beeld: Nick van der Toorn)

QVgTZG.jpg

AH00GM.jpg

ZyIKPn.jpg

Den Haag - Vanmiddag om even na vier uur is een fietser op de kruising van de Hengelolaan met de Maartensdijklaan in botsing gekomen met een auto. De fietser raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Patrick van der Will)

fvcGbv.jpg

lyb7Bu.jpg

7qiKXX.jpg

tmKP94.jpg

5U9fuL.jpg