Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 29 april:

Pijnacker - Op de Lindelaan is een bedrijfsbus in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust, maar de hele voorzijde van de bedrijfsbus is uitgebrand. (Beelden: Sam Treewood)

jsmTxg.jpg

pgnunR.jpg

4qKM6h.jpg

jZ7Nz0.jpg

Woensdag 1 mei:

Den Haag - Vanochtend heeft een imker met behulp van de brandweer een bijennest verwijderd. Het nest zat in een boom langs het fietspad. Bij een boom bij de kruising Erasmusweg met Leyweg had een bijenkolonie zich genesteld. Om het bijennest te verwijderen, werd de hulp van de brandweer ingeschakeld. Zij hadden de hoogwerker opgezet om bij de bijen te komen. De imker heeft een eigen korf geplaatst, zodat de bijen daar vanzelf ingaan. Als alle bijen erin zitten, zal de imker deze meenemen. (Beelden: Rick Brouwer)

KOCFkg.jpg

plIWMY.jpg

Bka5y8.jpg

btFkHw.jpg

Rijswijk - Aanrijding twee auto's op de Generaal Spoorlaan met de Schaapweg. Enkele personen zijn onderzocht, maar niemand hoefde te worden vervoerd. (Beelden: Ferrie van der Geer)

VeHlbL.JPG

cMYcqn.JPG

x8UTmS.JPG

Den Haag - Scooterrijder tegen zijkant auto gebotst bij het Pijlkruidveld. De scooterrijder heeft lichte verwondingen opgelopen. De Oude Middenweg in beide richtingen afgesloten. (Beelden: Sebastiaan Barel)

vGAWHD.JPG

EeDGSH.JPG

Ovb94M.JPG

zEgAOw.JPG

Donderdag 2 mei:

Den Haag - Tijdens sloopwerkzaamheden van de oude Koos Meindertsschool is er na werktijd van de aannemer brand gesticht in een nog overeind staand deel van de oude school. Brandweerlieden van kazerne Loosduinen zijn ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Doordat het pand al gesloopt wordt zijn er geen benadeelden, wel gaat de gemeente geïnformeerd worden door de hulpdiensten om scherper toe te zien om herhaling van insluiping en brandstichting te voorkomen.

eouRJj.JPG

SDrN8z.JPG

fE3DMF.JPG

DkTm1Z.JPG

Vrijdag 3 mei:

Delft - In de van der Lelijstraat is een persoon aangereden door een bus. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Ferrie van der Geer)

PFmChx.JPG

xrTyqP.JPG

bOmnPO.JPG

qqlnMh.JPG

Zaterdag 4 mei:

Rijswijk - Op de Verrijn Suartlaan zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen. Er is ten minste één persoon onderzocht. (Beelden: Ferrie van der Geer)

L8Vb3q.JPG

qjmgng.JPG

qiH5sn.JPG