Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 6 mei:

Honselersdijk - Een scooterrijder en een busje kwamen vanmiddag omstreeks vier uur met elkaar in botsing op de Van Buerenlaan. De scooterrijder raakte daarbij gewond. Omstanders verleenden eerste hulp. Het ambulancepersoneel heeft de jongen verder verzorgd en daarna zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

GX5RWn.jpg

jWO3eQ.jpg

etQ57Q.jpg

m6uis0.jpg

XHcEie.jpg

De Lier - Vanmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een incident aan de Hoogweg. Zowel de brandweer als ambulance en ook het MMT werden opgeroepen. Een persoon was met zijn driewieler bij de wegversmalling te water geraakt. Het MMT werd geannuleerd en de persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft nog een portemonnee uit het water gehaald en is daarna ook weer retour gegaan. (Beeld: Ende Media)

A6cegs.jpg

ZWYEzZ.jpg

gtGu1a.jpg

NPI2eu.jpg

Woensdag 8 mei:

Den Haag - Vanmiddag is de brandweer ingezet bij de 's-Gravenzandelaan in verband met een CO melder die afging. Er zijn meerdere mensen onderzocht door gealarmeerd ambulancepersoneel. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

hHz1NU.JPG

xl1k7v.JPG

Wy5NRw.JPG

Tzqygj.JPG

gOdPgF.JPG

Vrijdag 20 mei:

Delft - Hoeveelheid vaten aangetroffen in bosschages bij de Jan de Oudeweg. De vaten bevatte volgens de brandweer geen bijzonder gevaarlijke stoffen. (Beelden: Rick Brouwer)

36G0DS.jpg

zXnUfq.jpg

OFuL7Y.jpg

KtNgQ9.JPG

Zaterdag 11 mei:

Den Haag - Duinbrandje geweest thv Strandslag 6. Het brandje is gelukkig beperkt gebleven. Voor het eerst het nieuwe 4 x 4 voertuig van kazerne Scheveningen op de foto bij een inzet. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

WJCndW.JPG

u18W48.JPG

qNRoFC.JPG

C7NHtX.JPG

Zondag 12 mei:

Wateringen - De brandweer is vanmiddag ingezet nadat er op het terrein van Renewi een container in brand stond. De brandweer schade op naar 'middelbrand' ivm de waterwinning. De brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Rick Brouwer)

6UQiOV.jpg

RTSNYn.jpg

Uzwjot.jpg

psP319.jpg

bfmccY.jpg

Den Haag - Bij de Goudriaankade heeft een boot in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust, wel is de boot aan de binnenkant flink beschadigd geraakt door de brand. (Beelden: Ferrie van der Geer)

YMr1Hb.JPG

EJcudI.JPG

x0l6yU.JPG

nnd7jL.JPG

Maasdijk - Bij de Oranjepolderweg heeft brand gewoed. De brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Ende Media en Piet de Ruyter)

qPkh8i.JPG

jFK5PE.jpg

xdYB5I.jpg

Den Haag - Bij de Schenkkade is een fietser tegen een bergingsvoertuig gebotst, die op dat moment bezig was om een stilgevallen camper weg te slepen. De fietsster raakte lichtgewond is ter plaatse onderzocht in de ambulance. (Beelden: Sander Paardekooper)

KttxQw.JPG

mVZ0og.JPG

aFF5WP.JPG

Den Haag - Vanavond rond half twaalf is een automobilist met zijn voertuig op de tramban terecht gekomen op de kruising van de Houtiwjklaan met de Oude Haagweg. Dit was zeker niet de eerste keer op die plek. De auto heeft twee lekke voorbanden opgelopen door het voorval. Een berger heeft de auto weer vlotgetrokken. (Beeld: Nick van der Toorn)

pzfwAE.JPG

VqLR59.JPG

JIUnnS.JPG

j3l6pI.JPG

xCkpO6.JPG