Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 20

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 13 mei:

Den Haag - In De Gheijnstraat is in de nacht van zondag op maandag brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand geblust. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

voZ8xe.jpg

h2PPji.JPG

eGeQex.JPG

Den Haag - In een woning in de Klimopstraat is vanmiddag brand uitgebroken. De brandweer heeft de brand met een straal hoge druk geblust. Niemand raakte gewond. (Beelden: Nikolai Overbeeke)

C4XZty.JPG

61BFmo.JPG

eutn8Q.JPG

Den Haag - Aanrijding auto en motor geweest op de Escamplaan met de Platinaweg. De motorrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beelden: Rick Brouwer)

MWuajR.jpg

rJV4i4.jpg

wQlZej.jpg

Woensdag 15 mei:

Kwintsheul - Vanmiddag rond half twee is een kind achterop een fiets met zijn/haar voet tussen de spaken van het achterwiel terecht gekomen. Dat deed uiteraard heel erg zeer. De hulpdiensten werden daarom gebeld om het kindje te bevrijden. Inmiddels waren omwonenden echter met een betonschaar te hulp geschoten en zij hebben wat spaken kapot geknipt, zodat het kind kon worden bevrijd. Het ambulancepersoneel heeft het kind onderzocht, waarna het zonder spoed naar een ziekenhuis is overgebracht. (Beeld: Rick Brouwer)

7Bshmi.jpg

5eumZz.jpg

ajzd8s.jpg

Sn3gMQ.jpg

1o29Wf.jpg

Donderdag 16 mei:

Naaldwijk -= De bemanning van een vuilnisauto kwam er onder het rijden achter dat het brandde in de lading vuilnis die in de vuilniswagen lag. Er werd besloten om de lading op straat te storten, zodat het daar geblust kon worden. Daarvoor werd een leeg parkeerterrein uitgekozen aan de Hoogwerf. Het bleek allemaal mee te vallen; de brandweer had het brandje al snel onder controle. (Beeld: Piet de Ruyter)

DzwKNA.JPG

sfDLsL.JPG

NZxKPl.JPG

zdMj4i.JPG

Den Haag - Om even over half drie botsten drie auto's achter op elkaar op de Valkenboslaan. De middelste auto liep daarbij de meeste schade op. Een inzittende van deze auto raakte ook gewond en is na onderzoek door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

NKYtLB.JPG

ihdp2e.JPG

0srFCV.JPG

GnOWTa.JPG

gqyK5J.JPG

yYhwaZ.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart over vier werd er op de Jupiterkade een schietincident gemeld. Meerdere politie-eenheden gingen meteen ter plaatse. Agenten droegen kogelwerende vesten. Ter plaatse aangekomen bleke dat er geen gewonden waren en dat er zelfs helemaal geen sporen waren die wezen op een schietpartij. Het enige dat uit onderzoek bleek was dat er een ruzie was geweest tussen enkele personen. Er zijn geen aanhoudingen verricht. (Beeld: Ferrie van der Geer)

W4ErbT.JPG

QQGJwi.JPG

a73A32.JPG

Ybruqt.JPG

P9Xi1u.jpg

gzJLoN.JPG

oEoU1M.JPG

DkJ1rV.JPG

Rijswijk - Groot alarm voor de hulpdiensten, vanmiddag rond half zes op de Lindelaan. Politiemensen zagen een auto waar enkele benen onderuit staken. Kennelijk was tijdens het klussen de auto van de krik af geschoten. Meteen werden brandweer, ambulancedienst en MMT gealarmeerd. Toen de 'klusser' was bevrijd bleek dat hij wonderwel zelf naar de ambulance kon lopen en na onderzoek hoefde hij zelfs niet eens naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Een engeltje op z'n schouder dus. (Beeld: Ferrie van der Geer)

hW0yQV.JPG

havHQi.JPG

jUWKHR.JPG

TpEI2L.JPG

qNWU9U.JPG

Den Haag - op het bekende kruispunt Zonweg met de Binckhorstlaan kwamen deze auto’s met elkaar in botsing. Er is veel schade. Eén van de inzittenden is naar het ziekenhuis overgebracht. (Beeld: Daan van den Ende)

k5puUF.JPG

ldySja.JPG

C8eIhP.JPG

HzUwLK.JPG

k5puUF.JPG

Zondag 19 mei:

Den Haag - Aanrijding busje en fietser op de Kranenburgweg met de Westduinweg. De fietser is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beelden: Priscilla Houwaard)

IHvbI8.jpg

cg5XYj.jpg

LCJXm3.jpg

Pijnacker - Bij het bakenpad zat een meisje vast met haar been in een doel. De brandweer kon het meisje bevrijden. (Beelden: Sam Treewood)

8Wt3g9.jpg