Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 23 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 3 juni:

Rijswijk - Vanmiddag rond tien voor vijf vond er op de Huis te Landelaan een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats. De bestuurder van de voorste auto klaagde over pijn in zijn nek en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Of hij ook is vervoerd is niet bekend. (Beeld: Ivar Gieles)

Ck2g6x.JPG

6nAga7.JPG

tDZ7FZ.JPG

SvN5oJ.JPG

d4vnIP.JPG

Rijswijk - Vanavond rond kwart over zes is een fietser gewond geraakt nadat hij op de Populierlaan met zijn e-bike tegen een openslaande autoportier was gebotst. Het portier raakte beschadigd en de fietser gewond. Het slachtoffer. is met fiets en al per ambulance vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

Bqa2yt.JPG

P4VGwb.JPG

7rSg9f.JPG

2VSYxI.JPG

6sKNH1.JPG

Dinsdag 4 juni:

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor twee is een auto op de Laan van Meerdervoort gebotst op een andere auto die aan het inparkeren was. Eén persoon is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De Laan van Meerdervoort was tijdelijk dicht vanaf de Appelstraat richting Centrum. (Beeld: Ivar Gieles)

3p8Vzi.JPG

Fy7S06.JPG

lJWefv.JPG

KyTz3T.JPG

StuHUp.JPG

Woensdag 5 juni:

Den Haag - Vanavond is op de Laan van Meerdervoort een gaslekkage ontstaan. De brandweer heeft de situatie veiliggesteld, waarna Stedin het lek heeft gedicht. (Beeld: Rick en Johan Reebok)

gSv3oz.JPG

oWInmd.JPG

9whYuW.JPG

ddAD0C.JPG

Jd2tXs.JPG

Donderdag 6 juni:

Den Haag - Op de Gevers Deynootweg met de Rotterdamsestraat kwamen een politiebusje en een personenauto met elkaar in botsing. Daarbij zijn geen gewonden gevallen. Wel veel schade. (Beeld: Ferrie van der Geer)

wbCGSv.JPG

Ft85Oi.JPG

d4W05N.JPG

YDHF33.JPG

tCzOpU.JPG

Rijswijk - Aanrijding auto en scooter in de Banjostraat. De scooterrijder is zonder spoed vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

Yx3QMk.JPG

4CLrRm.JPG

SyYcEE.JPG

uGHtM1.JPG