Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 10 juni:

Den Haag - In de Kijkduinsestraat zijn een aantal takken van een boom op het terras van een café gevallen. De brandweer heeft de takken ins tukken gezaagd en opgeruimd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

m3Osah.JPG

TRxrw4.JPG

UwpliG.JPG

jHXRb5.JPG

8XEeh3.JPG

Rijswijk - Op de Volmerlaan zijn twee auto's tegen elkaar gebotst. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Beeld: Ferrie van der Geer)

caLV9B.JPG

piM4Ak.JPG

Z2c3u3.JPG

YlqIt2.JPG

Dinsdag 11 juni:

Den Haag - Op de Waldeck Pyrmontkade is rond kwart voor één vanmiddag een fietser op het fietspad aangereden door een automobilist die rechtsaf sloeg naar een parkeergarage. De gewonde fietser is door ambulancepersoneel verzorgd en daarna vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

APUNNC.JPG

4lHiA1.JPG

vrfGId.JPG

B7TxaV.JPG

u5oxaw.JPG

Voorburg - Medewerkers van Forensische Opsporing hebben dinsdagavond kort onderzoek verricht in het parkje aan de PrinsesMariannelaan waar een persoon vanaf hoogte naar beneden is gevallen. (Beeld: Herman van der Woude)

UTY1GL.JPG

Vvmy7h.JPG

9ZffZb.JPG

Woensdag 12 juni:

Den Haag - Kop-staart aanrijding geweest op de Lozerlaan. De bestuurder van de voorste auto is doorgereden. De scooterrijder is onderzocht maar niet vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

RJhP7B.jpg

JdPcrJ.jpg

q5xeRg.jpg

iOPTyL.jpg

Vrijdag 14 juni:

Zoetermeer - Vanmiddag is een fietser gewond geraakt bij een ongeval op het Monnikenbos. De fietser werd rond vijf uur geraakt door een auto die wegreed uit parkeerstand. Het ambulancepersoneel heeft de fietser verzorgd. Hij is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Beeld: Ivar Gieles)

H71kKz.JPG

M6Jq4g.JPG

9cVqjL.JPG

pv25UO.JPG

Zondag 16 juni:

Den Haag - Medische noodsituatie op het Noorderstrand van Scheveningen. Inzet MMT en ambulancedienst. De KNRM heeft de patiënt overgebracht van het strand naar de gereedstaande ambulance. (Beeld: Rick)

CR8kwy.JPG

yV03Ut.JPG

t7iEvP.JPG

JcdcsH.JPG