Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 25

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 25 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 17 juni:

Den Haag - Vanmorgen rond half twaalf vond er op de kruising van de Maartensdijklaan met de Meppelweg een aanrijding plaat tussen een personenauto en een scooter. De scooterrijder is daarbij gewond geraakt. Hij is zonder spoed vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

4wxQYZ.JPG

KxTTbS.JPG

aOF0O3.JPG

vBby29.JPG

Den Haag - Bij de Verheerkade is een auto door de pui van een sportschool gereden. Sporters en automobilist kwamen met de schrik vrij. (Beeld: Via WhatsApp en Ferrie van der Geer)

rSMBd0.jpg

3hlwMx.JPG

6w4V8w.JPG

pWwpDZ.JPG

o0GkMX.JPG

Uz19lS.JPG

Dinsdag 18 juni:

Poeldijk - Aanrijding twee auto's op de Wateringseweg. Er is een persoon in de ambulance onderzocht, maar die hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

ZmnnRg.JPG

aS6xPE.jpg

Kps0UX.JPG

5hReKL.JPG

Den Haag - Bij de Van Campenvaart is een scooterrijder tegen een in- of uitparkerende auto gebotst. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beeld: Ferrie van der Geer)

SuZjz3.JPG

WecpHt.JPG

L7wiID.JPG

YHsB0A.JPG

Den Haag - Vanavond rond tien uur is brand ontstaan in een keuken van een opvangtehuis van het Leger des Heils aan de Westduinweg. Een pannetje met vet was gaan branden en de vlammen waren in de afzuiging geslagen. Een persoon heeft brandwonden opgelopen. De brand was snel onder controle en de gewonde persoon is in de ambulance verzorgd. (Beeld: Nikolai Overbeeke en Rick)

Nrm6Zv.jpg

B1Egt5.jpg

XoCUVA.jpg

n1FasD.jpg

pI1rES.jpg

Hwhtri.jpg

Woensdag 19 juni:

Poeldijk - Kop-staart botsing op de Nieuweweg. Er is een inzittende onderzocht door de verpleegkundige van de Rapid Responder. (Beeld: Ende Media)

tzZEgC.jpg

zPtLyI.jpg

m93goq.jpg

4nnDZt.jpg

Rijswijk - Aanrijding auto en scooter op de Huis te Landelaan. De scooterrijdster wordt door het ambulancepersoneel verzorgd. Verkeer richting Spoorwijk gestremd. (Beeld: Ivar Gieles)

ABcETO.JPG

RAAeIe.JPG

5KaN62.JPG

Donderdag 20 juni:

Wassenaar - Vanavond rond elf uur zag een automobilist dat er onder het rijden vlammen van onder de motorkap vandaan kwamen. Hij heeft zijn voertuig stilgezet op de Prinsenweg en de brandweer gebeld. De politie was echter eerder ter plaatse en een agent heeft de vlammen gedoofd met behulp van een brandblusser. Voor de brandweer resteerde de nacontrole. (Beeld: Herman van der Woude)

e0lzPl.JPG

epa2J5.JPG

jckjoq.JPG

fBaHC7.JPG

7WV9kb.JPG

Vrijdag 21 juni:

Den Haag - Op de Hengelolaan is een fietser aangereden door een auto. De fietser is bij het ongeval gewond geraakt. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

AsyYwQ.jpg

mPjvxR.jpg

9GQtA6.jpg

Zaterdag 22 juni:

Den Haag - Bij het Veluweplein heeft een politievoertuig een verkeerslicht uit de grond gereden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

TUbqkO.jpg

OjZE5y.jpg

8Rcxh2.jpg

HiD7EB.jpg

PgNSmr.jpg

Den Haag - Kop-staart botsing tussen twee voertuigen op de N211. Het ambulancepersoneel heeft ten minste één persoon onderzocht. (Beeld: John Reebok)

fSH99e.jpg

uu32po.jpg

86DId2.jpg

Zondag 23 juni:

Den Haag - In de Bosschestraat heeft een explosie plaatsgevonden. De aanleiding hiervan is onbekend. (Beeld: Rick)

c0xiiI.JPG

R1r8o8.JPG

5VxGdj.JPG

Den Haag - Ongeval op het beruchte kruispunt Binckhorstlaan/Zonweg. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Eén auto mist nu zijn achterbumper. (Beeld: Sander Paardekooper)

CVlbKd.JPG

FfsRbb.JPG

nm1YZg.JPG

Leidschendam - Flinke zwarte rook te zien. Betreft een scooter in brand op de Gruttolaan. (Beeld: Ingezonden en Regio15)

FYalSl.jpg

vsVQ0k.jpg

o4U4VF.jpg

rBx3pq.jpg