Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 29 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 15 juli:

Den Haag - Bij de Van der Stoklaan is een zwaan gewond geraakt na een aanval van een hond. De zwaan is na de aanval het water ingegaan. Een omstander die het zag gebeuren heeft de dierenambulance gebeld, welke vervolgens de brandweer hebben gebeld. Brandweermannen zijn het water ingegaan en hebben gepoogd de zwaan uit het water te halen. De brandweermannen kregen de zwaan niet te pakken, waarna de brandweer weer is vertrokken. (Beeld: Ferrie van der Geer)

9ymTKG.JPG

rJZYMc.JPG

f3ckMO.JPG

0sxsqc.JPG

Den Haag - Volgens omwonenden veel vandalisme de laatste tijd bij een speelplaats bij de Schoeplaan. Vanavond  is hier brandgesticht. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

FtVwxW.jpg

8QAJpG.jpg

hBkGcv.jpg

rkFgkp.jpg

Dinsdag 16 juli:

Den Haag - Een bewoonster van een woning aan de Loosduinsekade heeft vanmiddag 112 gebeld, omdat zij bij haar tuindeur een slang zag liggen. Uiteindelijk is de dierenambulance ter plaatse gekomen om de slang mee te nemen. (Beeld: Ivar Gieles)

kdLqtz.JPG

ODlvH4.JPG

XIJsHO.JPG

cK2pto.JPG

Den Haag - Auto vs scooter op de Erasmusweg kruising Leyweg. De opzittende van de scooter is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

B70DOY.jpg

Donderdag 18 juli:

Kwintsheul - Aanrijding auto vs auto op De Raaphorst in Kwintsheul. Eén persoon is onderzocht door het ambulancepersoneel en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

0szuDd.jpg

Aw4FZ5.jpg

TMwWpX.jpg

Vrijdag 19 juli:

's-Gravenzande - Ongeval tussen een auto en een fatbike op de Noordlandselaan in 's-Gravenzande. De opzittende van de fatbike wordt door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beeld: Ende Media)

a2m89g.jpg

1i9k2e.jpg

i8YMCV.jpg

3G69Ng.jpg

Den Haag - Ongeval tussen een bestelbusje en een scooter op de Viaductweg. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna voor extra behandeling zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

tWNGnD.jpg

LhdXtW.jpg

gV3sxw.jpg

Den Haag - Op de Hoefkade is vanmiddag weer eens een auto op de poller gebotst. Een inzittende is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: Yassine)

1Q2WRN.jpg

PTJWsh.jpg

Den Haag - Op de Escamplaan heeft vanavond een kleine brand gewoed. De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand snel geblust. Niemand raakte gewond. (Beeld: Ferrie van der Geer)

LEC295.JPG

JyXV0M.JPG

Au6z3X.JPG

EKWrof.JPG\

Den Haag - Aanrijding tussen een auto en een auto op de Goeverneurlaan. Een van de auto's heeft een geparkeerde auto geraakt. Een persoon is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: Ferrie van der Geer)

6aToSN.jpg

SodjGZ.jpg

pwcGbA.JPG

jCkxkg.JPG

Den Haag - Op het strand bij het Zwarte Pad op Schevenngen is een luchtafweergranaat uit WO2 gevonden. Deze is veiliggesteld en is tot ontploffing gebracht. (Beeld: Rick)

AYCYxn.JPG

lvhiG1.JPG

kyiP8G.JPG

mYRZHM.JPG

Zaterdag 20 juli:

Wateringen – Sinds maandag 8 juli staat er op de Dorpskade in een flexflitser ter hoogte van de kruising met Het Tolland. In de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 juli hebben onbekende gepoogd de flexflitser in brand te steken. De brandweer was opgeroepen, en heeft nacontrole uitgevoerd.

De flexflitser stond eerder op Heulweg in Wateringen, ook toen is de flexfliter meerdere keren door vandalen vernield. (Foto's: Rick Brouwer)

sCeImq.jpg

2sdO6P.jpg

BydiQR.jpg

Den Haag - Op de Neherkade is een plezierjacht in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust, maar de boot is verwoest. (Beeld: Ferrie van der Geer)

4hRr8l.JPG

wD5q8f.JPG

CKz74t.JPG