Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 30 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 22 juli:

Zoetermeer - Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Soms ook bij de brandweer…. Dit gebeurde op de Olof Palmelaan toen er een container van kazerne Oosterheem naar kazerne Loosduinen gebracht werd. (Beeld: Tom)

SGEBIV.jpg

5a4twR.jpg

SjDDXq.jpg

1nBBCb.jpg

fWYKva.jpg

s8HpcV.jpg

Delft - Een man is vanmiddag op de Krakeelpolderweg/Westlandseweg uit zijn scootmobiel gevallen. De man raakte hierbij zwaargewond. De politie, ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam kwamen ter plaatse ten behoeve van de hulpverlening. (Beeld: Rick Brouwer)

EoCyup.jpg

cQ5ez5.jpg

Gjqc34.jpg

Wassenaar - Gevalletje 'paal maakt indruk op auto' op de N44. Niemand raakte bij het ongeval gewond. (Beeld: Koen Jongen)

C1e6qZ.jpg

HAdhLc.jpg

C7yS50.jpg

LJY05B.jpg

Dinsdag 23 juli:

Den Haag - Brand in de tuin van een woning aan de Vijzelstraat. De brandweer heeft de brand snel geblust. (Beeld: Rick)

RD2uY9.JPG

6mRW6j.JPG

07hjV7.JPG

Den Haag - Ongeval tussen een auto en een fietser op de Slachthuislaan kruising Stieltjesstraat. De fietser wordt door het ambulancepersoneel onderzocht. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

9Zqzcf.jpg

yg0IeQ.jpg

AODVEK.jpg

Vrijdag 26 juli:

Wateringen - Op de Zwetkade Noord is de brandweer ter plaatse gevraagd nadat met werkzaamheden een gasleiding is geraakt. Westland Infra gaat de gasleiding repareren. (Beeld: Rick Brouwer)

qGGVNm.jpg

BcuS1y.jpg

RTis97.jpg

Zondag 28 juli:

Rijswijk - Medewerkers van de Dierenambulance hebben vanavond met steun van buurtbewoners op de Minister Aalberselaan een gewonde ooievaar gevangen. (Beeld: Ivar Gieles)

1A1sB1.JPG

Mh0Pko.JPG

b1Hg81.JPG