Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 9 september:

Rijswijk - Omstreeks half vier vond op de Jozef Israelslaan een aanrijding plaats tussen een fatbike en twee e-bikes. De bestuurster van één van de e-bikes kwam ten val en raakte gewond. Zij is in de ambulance verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Beeld: Ferrie van der Geer)

oq5hDm.JPG

6VL73k.JPG

crdZwF.JPG

q2oCtk.JPG

ghFBs0.JPG

DNOcCF.JPG

Zoetermeer - De hulp van de Dierenambulance Den Haag werd vanmiddag gevraagd op de Ravelrode, waar hoveniers bezig waren een tuin leeg te halen. Zij hoorden op verschillende plekken het geluid van egels. Nadat de Dierenambulance ter plaatse was gekomen, werden er twee jonge egeltjes aangetroffen. In overleg met de egelopvang is besloten de egeltjes mee te nemen. Door het weghalen van de begroeiing was er voor hen toch geen schuilplaats meer. (Beeld: Ivar Gieles) 

ElM4sK.JPG

P8bhIx.JPG

bLgMee.JPG

nw7sk5.JPG

GFtHrN.JPG

Ksfto1.JPG

dXAUSR.JPG

Kwintsheul - Vanmiddag rond half zes vond er op de Van Luyklaan een aanrijding plaats tussen een automobilist en een scooterrijdster, die de Bovendijk in wilde slaan. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Er was best wat schade. (Beeld: Rick Brouwer)

DEzQT0.jpg

5l5KC3.jpg

vErbio.jpg

RkZXy2.jpg

SsiJ8m.jpg

Dinsdag 10 september:

Den Haag - Rond negen uur vanmorgen kwamen een automobilist en een scooterrijder met elkaar in botsing op de kruising van de Dedemsvaartweg met de Hengelolaan. De scooterrijdster raakte lichtgewond en is voor verdere behandeling vervoerd naar een ziekenhuis. (Beeld: Piet de Ruyter)

DaUnkx.JPG

wVNxCZ.JPG

Ow1yEm.JPG

B519vl.JPG

fXyXe8.JPG

Kwintsheul - Vanmiddag heeft een een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fiets op de Heulweg. De fietser is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

rSIEY6.jpg

Wy5nmT.jpg

7xwcg0.jpg

Wateringen - Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Dorpskade. Niemand naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

wmKd2M.JPG

lCCOkc.JPG

kIiAnw.JPG

Den Haag - Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en fietsertje op de Laan van Meerdervoort. Het fietsertje is zonder spoed vervoerd. Inzet MMT geannuleerd. (Beeld: John Reebok)

GR4Y0f.JPG

OdA0Xq.JPG

Naaldwijk - Ongeval tussen een auto en een scooter op de Middel Broekweg. De scooterrijder is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. (Beeld: Piet de Ruyter)

RnAPLN.JPG

5spWT1.JPG

CrII00.JPG

Zoetermeer - De Dierenambulance heeft in de Edisonstraat is een wezel in veiligheid gebracht die door een hond was aangevallen. (Beeld: Ivar Gieles)

2xrNUv.JPG

X8fiYx.JPG

gNLbkF.jpg

Woensdag 12 september:

Den Haag - Even voor middernacht is er brand uitgebroken in een flat aan de Stieltjesstraat. De brand was snel onder controle. (Beeld: Cray van Zutphen)

rx1cEh.jpg

ckon62.jpg

tmMpR9.jpg

Donderdag 12 september:

Den Haag - Vanavond rond kwart voor tien werden de hulpdiensten naar de Veenendaalkade gestuurd, alwaar een persoon te water was geraakt. Nadat de drenkeling uit het water was gehaald, is deze in de ambulance onderzocht. (Beeld: Rick)

tqaPHr.JPG

qJHn3I.JPG

VAbF1a.JPG

wXopu3.JPG

feFgso.JPG

Vrijdag 13 september:

's-Gravenzande - Een forse kop-staartbotsing vanmorgen rond kwart voor tien op de rotonde op de kruising van de Naaldwijkseweg met de Woutersweg. Veel schade aan beide voertuigen. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: Piet de Ruyter)

slJWlW.JPG

kHZDJ3.JPG

LFzXmP.JPG

5afkI3.JPG

GSQHmu.JPG

Rijswijk - Op de Van der Kooijweg is een auto in botsing gekomen met een scooter. Er is een persoon onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: Ferrie van der Geer)

ZRoSOg.JPG

gfEF2t.JPG

A94kgd.JPG

Zondag 15 september:

Naaldwijk - Vanmiddag rond kwart voor vier kwamen twee personenauto's hard met elkaar in botsing op de rotonde bij de Burgemeester Elsenweg/Piet Struijkweg. Beide voertuigen liepen daarbij forse schade op. Ondanks de harde klap liep gelukkig geen der inzittenden letsel op. (Beeld: Piet de Ruyter)

pvT9SK.JPG

DYmJYF.JPG

qcy9fE.JPG

10WNx1.JPG

l3kXCK.JPG