Nieuwsflits week 38 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 16 september:

Rijswijk - Vanmiddag om iets voor half twee vond er een aanrijding plaats op de Laan van Sion, ter hoogte van de Guldeling. Hierbij waren een auto en een scooter betrokken. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar hij hoefde niet te worden vervoerd. (Beeld: John Reebok en Rick Brouwer)

p2TuEy.JPG

61EeA3.JPG

Kdp8vz.JPG

ey4Olh.JPG

wfGdsv.JPG

U9Pipj.jpg

Wassenaar - Vanavond om even na zes uur werd er brand gemeld in een woning boven een winkel in de Langestraat. De brandweer ging met meerdere voertuigen ter plaatse. Het bleek dat er vermoedelijk iets in de keuken heeft gebrand. De brandweer had de brand snel onder controle. (Beeld: Herman van der Woude)

UfjI3j.JPG

rNOMx4.JPG

NydqjH.JPG

pm5xyy.JPG

G9aDYF.JPG

HjXmWX.JPG

xE8Fl0.JPG

Zoetermeer - Vanmiddag is de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ingezet bij een medische noodsituatie bij de Donizettirode. (Beeld: Ivar Gieles)

zBHhox.JPG

jH0IgG.JPG

0xMUqh.JPG

Dinsdag 17 september:

Kwintsheul - Aanrijding tussen een bestelbus en scooter op de Heulweg. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

2UGCHy.jpg

zWQ3NA.jpg

h72zUx.jpg

Den Haag - In de Jacques Urlusstraat is vanmiddag door de dierenambulance een hagedis uit een auto gehaald. De eigenaar van het voertuig was met de auto naar Corsica op vakantie. Op de terugweg heeft de bestuurder een rustpauze gehouden in Lyon en vervolgens verder naar huis gereden. Mogelijk is de hagedis op een van de twee locaties het voertuig ingekomen. (Beeld: Ivar Gieles)

dU0QUT.JPG

TdM4Ee.JPG

jrYhIv.JPG

Woensdag 18 september:

Den Hoorn - Op de Heernesse kwamen vanmorgen rond negen uur twee bestelwagens met elkaar in botsing. Flinke schade was het gevolg, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

y1BnC2.jpg

V4patI.jpg

1FWdp0.jpg

FUtoxs.jpg

Den Haag - OP de Laan van Meerdervoort ontstond vanmiddag rond kwart over vijf een kop-staart botsing tussen drie voertuigen. Vermoedelijk heeft de bestuurder van het voorste voertuig hard af moeten remmen voor een overstekend persoon. De schade was aanzienlijk. Eén persoon is, na in de ambulance te zijn verzorgd, zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

n6HaTf.JPG

RA8c4G.JPG

DasymB.JPG

2S3omt.JPG

KRKvAl.JPG

9g3FIE.JPG