Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 39 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 23 september:

Den Haag - Vanavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A12 bij Zoetermeer. Eén persoon is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

HRtQeS.JPG

3wROVl.JPG

q8Sy9I.JPG

Dinsdag 24 september:

Den Haag - Vanavond heeft een elektrisch fietsje in brand gestaan in een woning in de Amelandsestraat. De brandweer heeft de brand geblust. (Beeld: Rick Kastanje)

faqqtl.JPG

PrJ8Yb.JPG

H9S2VZ.JPG

Donderdag 26 september:

Den Haag - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd in verband met een mogelijk gaslek bij het Carlton Beach hotel aan de Gevers Deynootweg. Uit voorzorg werd het hotel tijdelijk ontruimd. Er was ook een ambulance uit voorzorg ter plaatse gekomen. Rond twee uur was de situatie weer veilig en konden gasten en personeel van het hotel weer naar binnen. (Beeld: Rick Kastanje)

uB5mVF.JPG

0pJr5z.JPG

hy0OFN.JPG

eq36sY.JPG

Kk3bTC.JPG

OQUKMZ.JPG

Naaldwijk - Vanavond kwamen tijdens slecht weer twee fietsers met elkaar in botsing op de Hoogwerf. Eén van de fietsers raakte daarbij gewond. Ambulance en MMT werden gealarmeerd; de inzet van het MMT werd later geannuleerd. De gewonde fietser is in de ambulance verzorgd en is later naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Piet de Ruyter)

8kc0g2.JPG

Qp9jKH.JPG

GS65WF.JPG

Den Haag - Vanavond om even na tien uur is een scooterrijder aangereden door een busje op de Schaarsbergenstraat, nabij het Soestdijkseplein. De scooterrijder raakte gewond en de weg moest worden afgezet. De scooterrijder is naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Beeld: Dejan Jeremic)

6nwyoU.jpg

mIz2ok.jpg

cQkqOh.jpg

wWpqHf.jpg

nr7BHC.jpg

Zondag 29 september:

Den Haag - Op de Lozerlaan met de Ockenburghstraat is een aanrijding geweest tussen een fietser en een busje. De fietser is onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: Danny Botman)

zqogUC.JPG

96E1uq.JPG

pgwFub.JPG

7NOEBb.JPG