Nieuwsflits week 41 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 7 oktober:

Pijnacker - Vanmorgen rond half tien is op de rotonde op de Sportlaan een fietser aangereden door een auto. De fietser is onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Het ongeval zorgde wel voor oponthoud voor het verkeer. (Beeld: Sam Treewood)

eRMD6g.jpg

ihKmPh.jpg

iTO1c4.jpg

Den Haag - Om iets voor half elf vond er op het Copernicusplein een ongeval plaats. Een bestelbus en een stationwagen kwamen daar met elkaar in botsing. De bestelbus is daarna op een verkeerszuil gebotst. Veel schade was het gevolg. Er zijn twee personen in de ambulance onderzocht. Eén van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. De voertuigen zijn door een berger afgevoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

3qg5QU.JPG

R6Avs5.JPG

EsC1Hu.JPG

em28vY.JPG

f74qHe.JPG

l5n7XE.JPG

BFOvMB.JPG

OdnSVl.JPG

Den Haag - Omstreeks drie uur is een auto op de Thorbeckelaan tegen een boomstronk gereden en daarna over de kop geslagen. Politie, brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse. De bestuurder zat echter niet bekneld. Hij is in de ambulance verzorgd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: Rick Brouwer)

HWPNRm.jpg

BH030i.jpg

zbVUC9.jpg

Jv1XzK.jpg

fW8UzK.jpg

Dinsdag 8 oktober:

Den Haag - Op de Neherkade heeft een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Beeld: Sebastiaan Barel)

ExkWXJ.JPG

WmBk6F.JPG

Den Haag - Kop-staart botsing tussen een bestelbus en een auto bij het Boekweitkamp. Er is één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel. (Beeld: Herman van der Woude)

JoANJi.JPG

wwgTmA.JPG

fHm2zG.JPG

D19Gr5.JPG

Woensdag 9 oktober:

Den Haag - Op de Dwarskade heeft een vrachtwagenchauffeur de dieseltank van zijn vrachtwagen lekgereden. De diesel kwam hierdoor op het wegdek en in de naastgelegen sloot terecht. De brandweer is ter plaatse voor het verlenen van hand-en-spandiensten. (Beeld: Sebastiaan Barel)

JP9WIl.JPG

F7s5vP.JPG

HrLYbq.JPG

Zaterdag 12 oktober:

Rijswijk - Kop-staart botsing tussen drie voertuigen op de A4 bij afrit Rijswijk-Plaspoelpolder. Een bestuurder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Beeld: E'Andreey Gumbs)

tAVnpD.JPG

rqPlke.JPG

p9raRi.JPG

Zondag 13 oktober:

Den Haag - Vanmiddag was het weer eens raak op de kruising van de Erasmusweg met de Betje Wolffstraat: twee auto's botsten daar rond half vijf op elkaar. Veel schade was het gevolg. Politie, brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd. Er zat gelukkig niemand bekneld. Twee inzittenden zijn door het ambulancepersoneel verzorgd, maar hoefden niet te worden vervoerd. (Beeld: Ferrie van der Geer)

JSU98l.JPG

fyrZSZ.JPG

reORdp.JPG

DnIBtT.JPG

znZAeM.JPG

52aX3w.JPG