Politie zoekt getuigen van dodelijk verkeersongeval | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie zoekt getuigen van dodelijk verkeersongeval

Den Haag - Een auto kwam in aanraking met een 79-jarige voetganger uit Den Haag op donderdag 9 november op de Aaltje Noordewierstraat, ter hoogte van het Alphons Diepenbrockhof.


Het slachtoffer overleed na dit noodlottige ongeval in het ziekenhuis. Er stond die donderdagmiddag 9 november veel wind met felle regenbuien. Omstreeks 17.15 uur kwam een auto kwam op de kruising met de Catharina van Rennesstraat in botsing met de overstekende voetganger. Nadat de ambulance de zwaar gewonde man vervoerde, startte de afdeling Team Verkeer met de afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) direct een onderzoek naar de toedracht van het ongeval. In het belang van dit onderzoek zoekt de politie getuigen. Het is de politie bijvoorbeeld nog onbekend uit welke richting de 79-jarige vandaan kwam lopen en hoe de gemoedstoestand van het slachtoffer was. De man droeg die dag een grijs gewatteerde jas, kort model, een beige broek, outdoor model, bruine half hoge schoenen en een zwart regenhoedje.

Iets gezien?
De politie is dringend op zoek naar getuigen. Hebt u het ongeval gezien? Of hebt u de voetganger voor het ongeval ergens zien lopen? Of weet u waar het slachtoffer vandaan kwam? Of heeft u beelden waar de man op te zien is? En hebt u nog niet uitgebreid met de politie gesproken? Neem dan contact op met de afdeling Verkeer via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.