Aanwijzingen voor schietincident Amsterdamstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Aanwijzingen voor schietincident Amsterdamstraat

Zoetermeer - Naar aanleiding van diverse meldingen van harde knallen die vrijdagavond 18 en zaterdag 19 oktober werden gehoord bij een nachtclub aan de Amsterdamstraat werd een uitgebreid onderzoek opgestart naar feiten of er daadwerkelijk een schietincident heeft plaatsgevonden.


In de nacht van 18 op 19 oktober ontving de politie een aantal meldingen dat er knallen werden gehoord in de omgeving. Ook op zaterdagochtend 19 oktober werden harde knallen gehoord.

Omdat er meerdere harde knallen zijn gehoord, is een uitgebreid onderzoek gestart. In de loop van zaterdagochtend werd een plaats delict ingericht, waar rechercheurs, explosievenhond en forensisch specialisten onderzoeken of er sprake was van een schietincident. Ook zijn er camerabeelden bekeken.

Tijdens dit onderzoek zijn er aanwijzingen die wijzen in de richting van een schietincident.

Het onderzoek wordt voortgezet door de recherche.

Hebt u iets gezien of gehoord in de nacht van 18 op 19 oktober, of hebt u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Wilt u uw informatie liever anoniem delen? Belt u dan met Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.