Brute straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Brute straatroof, politie zoekt getuigen

Den Haag - De politie zoekt getuigen van een straatroof donderdag 20 oktober op de Loosduinsekade.

Een 19-jarige vrouw uit Den Haag werd omstreeks 00.05 uur het slachtoffer van een brute straatroof. De vrouw stond op de Loosduinsekade en wilde net haar fiets pakken toen zij door twee mannen van haar tas werd beroofd. De twee getinte mannen sloegen de vrouw een aantal keren op haar hoofd  en namen haar tas mee. Toen het slachtoffer op haar hoofd geslagen werd werd er ook een oorbel uit haar oor getrokken. Het slachtoffer hield behalve verwondingen aan haar hoofd ook een pijnlijke arm aan het voorval over.

Signalement
De twee mannen waren beiden licht getint en ongeveer 1.70 m lang. Één van hen had zwart half lang haar met daarin veel gel. De daders renden na de overval weg in de richting van de Loosduinsekade/Monstersestraat.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau De Heemstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.