Straatroof, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Straatroof, politie zoekt getuigen

Den Haag - Een lichtgetinte man probeerde op vrijdag 21 oktober om 13.20 uur op het Sportzicht een 57-jarige Hagenaar te beroven. De politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

De man liep op het Sportzicht, aan de achterzijde van een flat van het Ruimzicht ter hoogte van het Vijverzicht, toen hij plotseling werd vastgepakt door een jongeman. Deze bedreigde de Hagenaar met een vuurwapen en eiste geld. Het slachtoffer schreeuwde dat hij geen geld bij zich had. Toen de verdachte zag dat er mensen aan kwamen lopen rende hij hard weg in de richting van de Vrederustlaan. De politie onderzoekt de poging tot beroving en zoekt getuigen.

Signalement
Van de dader is het volgende signalement bekend:
Lichtgetinte / blanke man van ongeveer 18 - 20 jaar oud. De man droeg een licht gekleurde jas of trainingvest met blauwe balletjes erop en een capuchon. Hij droeg een spijkerbroek, witte sportschoenen en een zwart petje op zijn hoofd.

Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.