Mishandeling zwerver en overval in Opsporing Verzocht | Regio15.nl

Mishandeling zwerver en overval in Opsporing Verzocht

Den Haag - Dinsdagavond 25 oktober vraagt Politie Haaglanden in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht voor twee zaken uit de Haaglandse regio.

Allereerst is de recherche van Bureau Scheveningen op zoek naar de identiteit van een overvaller van een filiaal van drogisterij Etos aan de Frederik Hendriklaan in Den Haag. Daar kwam op donderdag 4 augustus een onbekende man binnen die onder bedreiging van een mes een geldbedrag buitmaakte.

Daarnaast vraagt de recherche van Bureau Overbosch aandacht voor de mishandeling van een invalide zwerver op zondag 24 juli. Drie mannen belaagden de slapende Hagenaar (53) door hem te mishandelen, met stenen te bekogelen en een fiets naar hem te gooien. In het regionale opsporingsprogramma Team West en op het Youtube-kanaal van Politie Haaglanden werd al eerder aandacht gevraagd voor de (duidelijke) beelden van deze zaak. Ondanks dat het Youtube-filmpje van de mishandeling ruim 75.000 keer werd bekeken, is de identiteit van de daders vooralsnog onbekend.

Opsporing Verzocht wordt dinsdag 25 oktober om 21.30 uur uitgezonden bij de AVRO op NL1 en woensdag overdag herhaald.

(Her-)Kent u de overvaller of de mannen die de zwerver mishandelden? Neem dan contact op met Politie Haaglanden via de opsporingstiplijn 0800-6070. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.