Meisje (15) beroofd | Regio15.nl

Meisje (15) beroofd

Den Haag - Een 15-jarig meisje uit Den Haag werd maandag 24 oktober rond 20.20 uur beroofd van haar ketting. Dit gebeurde bij een portiek op de Melis Stokelaan. De politie zoekt getuigen.

Het meisje liep vanaf tramhalte Anna Bijnslaan naar huis. Vlakbij haar woning aan de Melis Stokelaan sprak een jongen haar aan. Vervolgens werd haar ketting van haar nek getrokken en zag ze twee jongens wegrennen in de richting van de Troelstrakade.

Signalement
Een van de jongens was lichtgetint, tussen de 14 en 17 jaar oud, had een smal postuur en was rond de 1.60/1.67m lang. Hij had kort zwart haar met gel erin en droeg tijdens de straatroof een kort jack van dunne stof en een donkere spijkerbroek. De tweede jongen was iets langer, tussen de 1.65/1.70m, en was eveneens vrij smal van postuur. Hij droeg een iets lichtere spijkerbroek dan zijn medeverdachte en een donkere korte jas.

Heeft u informatie?
Bent u getuige geweest van deze beroving of hebt u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het nummer 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten