Getuigen beroving taxichauffeur gezocht | Regio15.nl

Getuigen beroving taxichauffeur gezocht

Den Haag - De recherche van Bureau Beresteinlaan is op zoek naar getuigen van de beroving van een taxichauffeur, dinsdag 25 oktober omstreeks 02.00 uur.

De chauffeur, een 49-jarige Hagenaar, reed met een klant toen deze klant ter hoogte van de kruising van de Melis Stokelaan en de Beresteinlaan geld wilde wisselen met een wisseltruc. De taxichauffuer doorzag echter de bedoelingen van de klant en gaf aan geen geld te wisselen. Hierop onstak de klant in woede en sloeg de chauffeur in het gezicht. Er ontstond een worsteling tussen beide mannen, waarbij de chauffeur geschopt en geslagen werd door de klant, die inmiddels was omgelopen naar de besturderszijde van de auto. Toen hij zijn portemonnee per ongeluk liet vallen, raapte de klant deze op en ging er met de portemonnee vandoor in de richting van de Gaarde.

De dader was een lichtgetinte man van ongeveer 25 jaar oud met een onverzorgd ('junk-achtig') uiterlijk. Hij was ongeveer 1.80m lang en had kort stekeltjes har met opgeschoren zijkanten. Hij was gekleed in een spijkerbroek met daarop een groenige jas. Hij noemde zichzelf Karim.

Bent u getuige geweest van de worsteling tussen beide mannen of weet u wie er bedoeld wordt met Karim? Neem dan contact op met de recherche van Bureau Beresteinlaan via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.