Politie zoekt getuigen van brutale inbraak | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen van brutale inbraak

Den Haag - De politie onderzoekt een inbraak en is op zoek naar getuigen. Zondagavond 30 oktober omstreeks 19.30 uur werd een inbreker op heterdaad betrapt door de aanwezige oppas.

De oppas was op het moment dat de inbreker binnensloop op de bovenverdieping van de woning aan de Singravenstraat. Plotseling gingen de lichten aan waarop de oppas polshoogte nam en een vreemd in het huis aantrof. De inbreker bevond zich in de slaapkamer aan en doorzocht deze. Uiteindelijk wist hij, nadat hij merkte dat hij betrapt was, via de achterzijde van de woning te ontkomen .

Signalement
Licht getinte jongen, ongeveer 1.80 meter lang, slank postuur en een grijskleurige jack. De man had een opvallend lang gezicht.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze inbraak of heeft u iets gezien rondom de woning op dat tijdstip? Informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader is welko? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.