Hennepkwekerijen opgerold | Regio15.nl

Hennepkwekerijen opgerold

Den Haag - Na een storingsmelding in de meterkast in een woning aan de Treilerdwarsstraat troffen gewaarschuwden agenten op donderdag 3 november omstreeks 01.00 uur drie kamers vol met hennepplanten aan. In totaal werden 970 in beslag genomen en vernietigd door Ecoloss.

In een woning aan de Zeesluisweg deden agenten op dinsdag 2 november omstreeks 15.30 uur een onderzoek omdat er informatie was binnnegekomen dat zich daar mogelijk een hennepkwekerij zou bevinden. In de woning troffen de agenten 117 hennepplanten aan. De politie stelt in beide zaken een onderzoek in naar de eigenaren van de hennepkwekerijen.

Tips?
De politie wijst nadrukkelijk op het gevaar van hennepkwekerijen. Net zoals in dit geval wordt vaak illegaal stroom afgetapt, dit kan leiden tot brandgevaarlijke situaties. Heeft u vermoedens van een kwekerij bij u in de buurt dan vragen wij u contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wilt u uw melding anoniem doorgeven, bel dan met de meldlijn 'Meld Misdaad Anoniem' via 0800-7000.