Politie zoekt getuigen openlijk geweld | Regio15.nl

Politie zoekt getuigen openlijk geweld

Den Haag - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die vrijdag 4 november om 07:40 uur plaatsvond in Den Haag. Daarbij werd een 17-jarige jongen door meerdere personen geslagen en geschopt.  

Het slachtoffer liep over de Mepelrade toen hij ter hoogte van de halte De Rade werd aangevallen door twee jongens. Deze twee daders, waarbij later nog een derde man bijkwam, schopten en sloegen het slachtoffer en wisten ook nog zijn muts van het merk Moncler af te pakken. Hierna renden ze weg en lieten ze de jongen op de grond liggend achter. Het gaat om drie daders met een allochtone afkomst in de leeftijd van circa 17 jaar. Ten tijde van het incident waren er meerdere voorbijgangers op straat.

Bent u getuige geweest van deze openlijke geweldpleging of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Beresteinlaan via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Preisvergleich