Getuigen straatroof gezocht | Regio15.nl

Getuigen straatroof gezocht

Delft - De recherche van Bureau Delft zoekt getuigen van een straatroof op de Van Bleyswijckstraat, maandag 7 november omstreeks 17.20 uur.

Een 28-jarige Delftse liep over de Van Bleyswijckstraat toen zij plotseling voelde dat er van achteren aan haar schoudertas werd getrokken. De vrouw probeerde nog te voorkomen dat de straatrover er met haar tas vandoor zou gaan, maar slaagde er niet in haar tas vast te houden. De dader rende vervolgens met de schoudertas de Van Bleyswijckstraat af.

De tasjesdief was een Noord-Afrikaanse jongen van ongeveer 17 jaar oud. Hij had een normaal postuur, een lengte van 1.70m-1.80m en kort zwart haar. Hij was gekleed in een zwarte glimmende jas tot op zijn middel, een blauwe spijkerbroek, donkere gympen en droeg op zijn hoofd een zwarte pet.

Heeft u maandag iets gezien van deze beroving of heeft u informatie die kan helpen de dader te vinden? Neem dan contact op met de recherche in Delft via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten