Identiteit zwaargewonde man bekend | Regio15.nl

Identiteit zwaargewonde man bekend

Den Haag - De man die zondag 19 november zwaargewond op de kruising van de Waldorpstraat en de Calandkade werd aangetroffen, is een 31-jarige Hagenaar. De man ligt nog steeds op de intensive care. Het onderzoek naar de toedracht van de toestand van de Hagenaar is nog in volle gang. De politie is hierbij op zoek naar getuigen.


Uit onderzoek is nog niet gebleken hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen.

De recherche van Bureau Laak wil graag in contact komen met getuigen. Het slachtoffer werd om 09.20 uur gevonden door een voorbijganger. Bekend is dat hij de avond ervoor om ongeveer 01.30 uur voor het laatst gezien is. Mensen die in de nacht van zaterdag op zondag in de omgeving van de Waldorpstraat en de Calandkade iets verdachts of afwijkends hebben gezien, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie.

In het bijzonder doet de politie een beroep op mensen die zondagochtend de rommelmarkt  op de 1e Van der Kunstraat hebben bezocht. Ook was er die ochtend een kerkdienst op een rijnaak (een zogenoemd 'kerkschip'), dat aan de Calandkade ligt. Mensen die daar zijn geweest en iets hebben gezien of gehoord dat mogelijk van belang is voor het onderzoek, worden verzocht contact op te nemen. De recherche van Bureau Laak is te bereiken op telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met M op telefoonnummer 0800-7000.