Vrouw beroofd, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Vrouw beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag - De recherche van bureau Jan Hendrikstraat zoekt getuigen van een straatroof op woensdag 23 november om 09.45 uur op de Lijnbaan.

Een 26-jarige vrouw stond bij de tramhalte te wachten toen zij, bij het arriveren van de tram, werd beroofd. De vrouw wilde in de tram stappen toen een jongen haar portemonnee uit haar hand trok. De jongen werd beetgepakt door een meisje dat eveneens op de tram stond te wachten. De verdachte rukte zich los en rende weg in de richting van de 's-Gravenzandelaan. De dader werd nog achtervolgd door twee andere getuigen maar wist toch te ontkomen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt, naast het meisje dat de jongen probeerde tegen te houden en de jongens die de achtervolging hebben ingezet, naar andere getuigen.

Signalement
Van de verdachte is het volgende signalement bekend:
Jongen van ongeveer 12-17 jaar, Noord-Afrikaans uiterlijk, normaal postuur en een lengte van ongeveer 1.60 - 1.70 mtr. De jongen had een lang/smal gezicht met opvallend dikke lippen. Hij had kort opgeschoren haar en droeg een blauwe jas. De jongen droeg een zwarte rugtas.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.