Politie houdt jongeren aan bij vechtpartij en zoekt getuigen | Regio15.nl

Politie houdt jongeren aan bij vechtpartij en zoekt getuigen

Den Haag - De recherche van Bureau Beresteinlaan onderzoekt een vechtpartij en is op zoek naar getuigen. Enkele jongeren hebben tijdens een Sinterklaasviering woensdag 23 november omstreeks 15.00 uur aan de Ambachtsgaarde leden van het Buurt Interventie Team geslagen.

Op het moment dat agenten ter plaatse kwamen vloog de groep van 10 jongens uit elkaar. Vijf van deze jongens zijn verantwoordelijk voor het mishandelen van een 65-jarige man, zijn 7-jarige kleinzoon en zijn 28-jarige moeder.

De man werd in zijn nek geslagen toen hij met zijn kleinzoon over de parkeerplaats bij de Ambachtsgaarde liep. De kleinzoon werd vervolgens door vijf jongens geschopt en geslagen. De moeder sprong in het gevecht en raakte daarbij gewond.

Twee van de raddraaiers zijn tijdens hun vlucht aangehouden, een 16-jarige Hagenaar en een 17-jarige Hagenaar. Beide zitten op dit moment vast voor verhoor. De politie is op zoek naar de andere verdachten.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze vechtpartij of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Berestein via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten