Schommelende jongen beroofd van fiets | Regio15.nl

Schommelende jongen beroofd van fiets

Den Haag - Een 14-jarige Haagse jongen werd dinsdag 29 november omstreeks 19.00 uur bij het wijkpark aan de Herman Costerstraat beroofd van zijn fiets.

De jongen merkte dat hij tijdens het schommelen zijn sleutelbos was verloren, en ging opde grond op zoek naar zijn sleutels. Terwijl hij aan het zoeken was, benaderden twee onbekende jongens hem en vroegen waar hij naar op zoek was.

De jongens bleken echter niet van plan hem te helpen met zoeken. Toen het slachtoffer naar zijn fiets liep en daarmee weg wilde rijden, sloeg één van de jongens hem in het gezicht. De jongens pakte de fiets van het slachtoffer en gingen daarmee rondjes rijden bij het parkje en gooiden de fiets op de grond. Nadat de Hagenaar zijn fiets had opgeraapt, kwam één van de jongens terug, sloeg hem opnieuw in het gezicht en ging er met de fiets van het slachtoffer vandoor.

Signalement van één van de verdachten:
Man met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Leeftijd circa 18-25 jaar. Normaal postuur. Lengte tussen de 180 en 190 mtr. de man droeg een snor en had kort haar.

Tips? 
Heeft u dinsdagavond iets van deze beroving gezien? Neem dan contact op met de recherche van Bureau De Heemstraat via nummer 0900-8844. Blijft u liever anoniem, bel dan met M. 0800-7000.