Politie geeft foto dader vrij in zaak beroving 13-jarige jongen | Regio15.nl

Politie geeft foto dader vrij in zaak beroving 13-jarige jongen

Pijnacker - De politie geeft foto’s van de vermoedelijke dader van de beroving van een 13-jarige jongen vrij.  Zondag 20 november rond 15:15 uur vond er een straatroof plaats op de rotonde van de Klapwijkseweg met de Duikersloot in Pijnacker.

De 13-jarige jongen werd door een getinte man beroofd van zijn fiets. De verdachte zei dat hij een vuurwapen in zijn tas had een opende zijn tas. De aangever zag de kolf van een vuurwapen. De verdachte dreigde te gaan schieten als hij zijn fiets en telefoon niet af zou geven. Hierbij werd de aangever ook geslagen door de verdachte. De verdachte ging er vervolgens op de fiets vandoor.

Op beeld
De verdachte heeft voor de overval nog iets gekocht bij het tankstation aan de Klapwijkseweg en stond goed op beeld. Eerdere pogingen om hem te indentificeren liepen nog op niets uit. Uit tactische overwegen besloten politie en justitie de beelden niet eerder vrij te geven.

Wie kent deze man?
De recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp komt graag in contact komen met mensen die deze verdachte kennen of wellicht weten waar de man verblijft. Het nummer 0900-8844 is bereikbaar voor tips. Liever Anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.