Overval op snackbar, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Overval op snackbar, politie zoekt getuigen

Den Haag - De recherche van bureau Zuiderpark onderzoekt een overval op een snackbar aan het Veluweplein op vrijdag 16 december omstreeks 20.55 uur en is op zoek naar getuigen.

Twee nog onbekende mannen liepen de snackbar binnen en bedreigde de 22-jarige medewerker met een wapen. Eén van de twee overvallers sloeg de medewerker op zijn rug en heeft de kassa opengemaakt. Het tweetal heeft een onbekend geldbedrag buitgemaakt en is weggevlucht in onbekende richting.

Signalement van de daders:
Dader 1:
Een man met een Noord Afrikaans uiterlijk, ongeveer 25 jaar oud, tussen de 1.80 m en 1.85 m lang, zwart haar. De man droeg een bruin vest met een capuchon.

Dader 2:
Een man, tussen de 1.80 m en 1.85 m lang. De man droeg een zwarte jas droeg met witte mouwen en een witte kraag. Op de rechtermouw staan grote zwarte cijfers vermoedelijk '03' of '83'. Ook droeg hij een zwarte pet met een wit embleem.

Naar aanleiding van het signalement en de vermoedelijke vluchtauto werden op de Troelstrakade twee mannen aangehouden. Na onderzoek bleken de mannen niets met de overval te maken te hebben.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.