Woningoverval Argentiniestraat, politie zoekt getuigen | Regio15.nl

Woningoverval Argentiniestraat, politie zoekt getuigen

Delft - De recherche van Bureau Delft onderzoekt een woningoverval van zaterdag 17 december omstreeks 9.00 uur aan de Argentiniestraat en is op zoek naar getuigen.

De 24-jarige bewoner lag te slapen toen hij werd opgeschrikt door een harde knal. Drie mannen hebben de deur ingetrapt en het slachtoffer vastgebonden. Bij binnenkomst riepen de daders dat ze van de politie waren. De overvallers hebben de woning overhoop gehaald en zijn met onbekende buit net zo snel weer vertrokken. Het slachtoffer kon de hulp inschakelen van zijn buurman die direct de politie alarmeerde.

Hierop is direct een grootschalige zoekactie gestart waarbij ook de helicopter werd ingezet.

Van de drie verdachten is een beperkt signalement bekend. Het gaat om drie getinte mannen. Eén verdachte is een man van ongeveer 20 tot 25 jaar oud, hij droeg een lange zwarte stoffen jas tot over zijn knieen en had bruine schoenen aan.

Het drietal is gevlucht vermoedelijk in een klein lichtblauw metalic 4 deurs voertuig.

Tips?
Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.