Jacht op autokrakers succesvol | Regio15.nl

Jacht op autokrakers succesvol

Politieagenten die in de nacht van zondag 18 op maandag 19 december met de hele nachtdienst in burger in Oud - Rijswijk surveilleerden, hadden om 04.00 uur succes. Zij hielden op heterdaad een 22-jarige Zoetermeerder aan.


De agenten zagen over de Rembrandkade een man lopen die aan portieren van geparkeerde auto's voelde. De man werd door de zes agenten gevolgd en zij zagen dat hij via de Valkruststraat - Kerklaan - Julianastraat - Lindelaan - Verhagen Metmanstraat richtig de Haagweg liep en onderweg steeds aan de portieren zat. Op de Laan Hofrust besloten de agenten de man aan te spreken. Hij kon geen aannemelijke verlaring geven over zijn nachtelijke wandeltocht. Wel had de man drie volle parfumflesjes in zijn bezit, meerdere brillenkokers en twee parkeerkaarten van Ado Den Haag. Hij werd aangehouden op verdenking van diefstal uit auto en ingesloten voor verhoor.

Doe altijd aangifte
De poltitie roept gedupeerden op om aangifte te komen doen. Dat kan tijdens kantooruren aan Bureau Rijswijk of digitaal via www.politie.nl/haaglanden.