Foto verdachte beroving op depolitiezoekt.nl | Regio15.nl

Foto verdachte beroving op depolitiezoekt.nl

De politie heeft de foto van de vermoedelijke dader van de beroving van een 13-jarige jongen op de landelijke opsporingssite www.depolitiezoekt.nl gezet. Daarmee hoopt de politie op de identificatie van de gezochte man.


Zondag 20 november rond 15:15 uur vond er een straatroof plaats op de rotonde van de Klapwijkseweg met de Duikersloot in Pijnacker. De 13-jarige jongen werd door een getinte man beroofd van zijn fiets. De verdachte zei dat hij een vuurwapen in zijn tas had een opende zijn tas. De aangever zag de kolf van een vuurwapen. De verdachte dreigde te gaan schieten als hij zijn fiets en telefoon niet af zou geven. Hierbij werd de aangever ook geslagen door de verdachte. De verdachte ging er vervolgens op de fiets vandoor.


Eerder publiceerde de politie de man op lokale webesites zoals www.telstar-online.nl. Ook de website geenstijl.nl pikte het nieuws op en plaatse de man prominent op de site. Ondanks enkele tips is zijn identiteit nog niet vastgesteld.

Kent u de man? Bel dan met de recherche van Bureau Pijnacker-Nootdorp via 0900-8844. Liever anoniem? Bel met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.