Jongen (15) gewelddadig beroofd van smartphone | Regio15.nl

Jongen (15) gewelddadig beroofd van smartphone

De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof. Een 15-jarige jongen uit Den Haag werd woensdag 28 december rond 18.45 uur onder bedreiging met een mes beroofd van zijn smartphone. Dit gebeurde op de Florens van Brederodelaan.


De jongen liep omstreeks 18.45 uur samen met twee familieleden over het voetpad bij de achteringang van een flat aan de Florens van Brederodelaan. Twee mannen liepen op hen af. Vervolgens werd de 15-jarige door een van de twee met een mes gedwongen zijn smartphone af te geven. Beide mannen renden daarna weg in de richting van de Ambachtsherenlaan.

Signalement verdachten
Beide verdachten hebben een donkere huid, droegen een zwarte broek en jas en hadden een capuchon op. Een heeft een lengte van ongeveer 1,70m en droeg een donkere sjaal voor zijn gezicht. De ander is iets langer, ongeveer 1,80m. Hij droeg tijdens de straatroof een rode sjaal voor zijn gezicht.

Heeft u informatie?
De recherche van politiebureau Zoetermeer onderzoekt de straatroof en is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie die de rechercheurs kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.