Vanavond in Opsporing Verzocht: wie herkent deze man? | Regio15.nl

Vanavond in Opsporing Verzocht: wie herkent deze man?

Den Bosch/ Den Haag - Vanavond wordt er in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht een filmpje en foto getoond van een man die vermoedelijk uit Limburg komt, maar ook regelmatig in Eindhoven en Den Haag verblijft. De recherche van de politie Brabant-Noord wil met spoed weten wie deze man herkent. Hij wordt verdacht van het leveren van grondstoffen waarmee XTC gemaakt kan worden.

Onderzoek

De politie Brabant-Noord is al lange tijd bezig met een onderzoek rond verdovende middelen. De handel daarin maar ook de productie ervan. In dat onderzoek zijn de rechercheurs gestuit op een man die verdacht wordt van het leveren van grondstoffen waarmee je XTC kan maken.

Verdachte

Het is een man met een Aziatisch uiterlijk en waarschijnlijk is hij Chinees. Hij komt vermoedelijk uit Limburg maar hij is ook regelmatig in Eindhoven en Den Haag te vinden. De politie vraagt dringend aan een ieder om naar het programma te kijken op Nederland 1 om 21.50 uur.

Internet

Na het programma zijn het filmpje en de foto te bekijken op de website van Opsporing verzocht (www.opsporingverzocht.nl) en op de website van het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant van Omroep Brabant (www.bureaubrabant.nl)

Reacties:

Politie Brabant-Noord 0800-6070 (gratis)

Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 (gratis)

Voor meer informatie:

E. Passchier

Persvoorlichter politie Brabant-Noord

Doorkiesnummer: 073-6991911