Politie onderzoekt beroving en zoekt getuigen | Regio15.nl

Politie onderzoekt beroving en zoekt getuigen

Rijswijk - Twee nog onbekende mannen probeerden donderdag 28 januari om 12.30 uur een 17-jarige Rijswijker van zijn scooter te beroven.

De jongen reed over de Hoornburglaan en werd door de twee jongens met een vuurwapen bedreigd waarna zij zijn scooter en mobiele telefoon probeerden afhandig te maken. De jongen verzette zich, waarna de twee daders zonder buit wegreden. De politie stelt een onderzoek in. Bij de zoekactie naar de daders werd een helikopter ingezet. De twee daders werden echter niet meer gevonden.   

Van de twee daders is het volgende signalement bekend: 

Twee jongens van 17 tot 18 jaar, beiden hebben een getinte huidskleur. De verdachte met het vuurwapen (bijrijder op de gebruikte scooter) heeft een mager postuur, puisten en ingevallen wangen en een snorretje. Hij droeg een grijze glimmende jas. De bestuurder had een breder postuur dan de man met het vuurwapen. Was in het donker gekleed. De daders reden weg op een Piaggio Zip.

Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.


Powered by Finanznachrichten